Vecka 13,14: Contemporary-klasser, förrådsflytt, påskfirande, genrep och en spännande sommarnyhet

Jag tänkte verkligen att jag skulle hålla i det här med veckovisa inlägg nu när jag äntligen kommit ikapp igen men det sprack ju direkt haha. Ah ja två veckor är ju bättre än fem i alla fall…
 
Vecka 13
Påskveckan började som många andra veckor med lite dansklasser på BA. Det var contemporary fushion denna gång och hon som höll i dem var ingen jag dansat för förut så det var väldigt spännande alltsammans. Jag har inte dansat jättemycket contemporary och det var ett tag sen sist så jag var lite nervös innan hur det skulle gå men det var så väldigt roligt! Vi körde förutom uppvärmning, koreo hela klasserna och det var en riktigt snygg och rolig koreo som jag kände jag kom in i mer och mer särskilt på tisdagens klass. Fristående och contemporary har lite likheter i vissa rörelser så jag kände mig väldigt hemma och gillar att använda min kropp på det sättet. Jag hade så roligt och jag är stolt över mig själv och min utveckling i dansen.
 
På tisdagskvällen åkte jag sen ut till Handen för att hjälpa Nicole att flytta alla sina saker till ett förråd nu när hon ska showa i Grekland i ett halvår. Vi var som två trötta rumpnissar som vi höll på och skrattade åt det mesta. Men allt gick bra och vi fick in allt med råge i förrådet, till och med tomtefar! Sen var det liksom bara att säga hejdå i ett halvår(!?) liksom hur sjukt är inte det! Hon kommer få det toppen nere på Rhodos och jag kommer förhoppningsvis kunna åka ner och hälsa på efter sommaren men jag kommer sakna henne nåt enormt tills dess!
 
Onsdagen, torsdagen och fredagen bjöd på jobb och en massa saker att få gjort hemma, för efter jobbet i fredags tog jag tåget hem till mamma och pappa över påsk. Det blev en väldigt lugn och mysig påsk i Gävle. På påskaftonen var det otroligt fint väder med strålade sol så vi passade på att gå promenad och fika på altanen innan vi åt påskbord. Mamma och jag tog också en sväng in till PM Lifestyle som är Gävles bästa inredning/krimskrams butik men det blev inga fynd. På påskdagen var vi på förmiddagen hem till min farbror Christer och fikade. Sen på eftermiddagen hade mamma bokat bord på Peters Havskrog ute i Vårvik. En väldigt trevlig restaurang med god mat, jag åt moule frites. På kvällen sen fick jag med mig både mamma och pappa på att kolla på hela första säsongen av Derry Girls haha och jag tror ändå det var en hit.
 
Vecka 14
På annandagen så var det dags att fira Gunnel som fyller 99, det skulle man inte kunna tro när man träffar henne. Mamma hade fixat med fika och tårtor som vi åkte och dukade upp hemma hos Gunnel och så kom hela släkten på mammas sida och var med och firade. Det är inte ofta det händer nu förtiden kan jag säga! Det var flera år sen jag träffade mina äldre kusiner och säkert nåt år sen jag ens träffade min morbror. Så det var jättetrevligt att få träffa alla. Gunnel var så nöjd och glad hon också vilket är det viktigaste, helt galet att hon är inne på sitt hundrade år nu, vilket liv hon har haft!
 
Jag åkte hem till Stockholm igen på kvällen i måndags eftersom jag jobbade tisdagen. Men det var faktiskt mitt ända jobbpass innan helgen så jag var ledig i tre dagar i rad mitt i veckan vilket var så trevligt! På onsdagen körde jag lite handståendeträning hemma på förmiddagen, jag tog mig även tid till att öva sångteknik och tvätta håret. På eftermiddagen sen åkte jag in till TC för att möta upp Pappa för vi skulle nämligen gå och se genrepet av Anakronisterna på Intiman. Det är en revyföreställning med Per Andersson, Claes Eriksson och Anderas T. Olsson. Pappa kom rätt tidigt ner med tåget så då passade vi på att äta nånting innan, det fick bli på Eatnam precis vid teatern, alltid trevligt med vietnamesisk mat. Själva föreställningen sen var rolig och galen och ibland även lite seriös. Jag kanske inte riktigt var rätt målgrupp jämt haha men, men, jag tror pappa uppskattade den mycket. Det är hur som helst alltid kul med live-teater, allt kan hända och genrep är guld att få gå och se när man kan få tag i såna biljetter. Kul att pappa kunde åka ner också, det är ju så väldigt smidigt att åka mellan Gävle och Stockholm ändå om allt rullar på. 
 
Torsdagen sen bjöd på ett gympass och sånteknikpass men annars vet jag inte om jag fick så mycket ut av dagen haha. Att det blev vinter igen slog verkligen på min motivation. Tack och lov att snön ändå försvinner snabbt nu. Fredagen såg lite liknande ut men på kvällen fick jag nog av att vara själv så då skrev jag till Axel och frågade om han ville komma hit och äta sushi vilket han ville! Så jag mötte upp honom i stan och så köpte vi sushi och tog med ut till mig. Vi satt mest och pratade om allt från himmel och jord, vi har ju inte hunnit ses sen i julas men sen såg vi en film också, Last Night in Soho. Lite läskig men jag gillade den, den var väldigt snyggt filmad och hade en gripande handling.
 
Helgen har sen bjudit på jobb. I lördags jobbade jag nästan hela dagen och det var mycket folk och vi hade behövt vara fler. Vi tog oss igenom det i alla fall. I söndags var det lite lugnare och jag jobbade bara till kl. 15 vilket var skönt. Jag åkte sen direkt hem för jag hade ett videomöte inför mitt jobb i sommar! Jag har ju inte skrivit nåt om det än men jag kommer jobba som musikalartist/akrobat på High Chaparral i sommar! Jag skrev på för några veckor sen och vi börjar repa i slutet av april. Det ska bli så oerhört roligt och spännande! Det blir mitt första riktiga jobb i branschen efter examen och jag är så taggad!
 
Resten av söndagen gick till att veckostäda i läggan, skriva detta inlägg och bara små fix inför den kommande veckan. Nu går vi in i våren på riktigt.