Julfirande, social distans och film och serier i massor

Det blev jul detta år också även fast den blev lite mer stillsam och lite mer hemma. Min tid har därför mest spenderats med att vara hemma och sträckkolla på The Crown på Netflix haha men jag har också hunnit med att måla julnaglar och annat sånt viktigt också.
 
Dagen innan julafton var vi med mina kusiner som vanligt alla var friska och det är väl egentligen bara jag och Hanna som inte bor här längre så vi såg till att hålla avstånden. Det blev en mysig kväll, vi spelade bingolotto för ovanlighetens skull och det bjöds på julsmörgåsar, glass och choklad. Det känns som jag åt på nåt konstant hela kvällen haha. Julaftonen sen blev lite mindre i skala, vi brukar ju inte vara så många på julen i vanliga fall heller men i år blev vi bara familjen och min gammelmoster, hon har redan haft corona tidigare i höstas nämligen. Det var jättekul att hon kunde vara med, stackarn hade ju annars fått suttit ensam hela julaftonen. Dagen började med julklappsöppning, en liten promenad och sen var det jullunch. Så bjöd eftermiddagen på Kalle Anka, fika, några omgångar Galen Panna sen kikade vi hela familjen på filmen Min pappa Marianne. En jättefin film med Rolf Lassgård i huvudrollen, recommend!
 
Juldagen kom och bjöd på ännu mer The Crown för min del haha men vi såg även på den nya Jönssonligan filmen. Den var en riktigt besvikelse tyvärr... alldeles för långsam, det kändes som den saknade spontanitet, målgruppen var rörig och karaktärerna kändes helt nedslipade, verkligen platta. Riktigt tråkigt, hade vi inte kollat tillsammans så hade jag nog gett upp efter halva. Det är riktigt synd dock för den hade sån potential. 
 
Dagarna rullade på och jag såg tillslut klart på The Crown på annandagen. Jäklar hörni vilken serie! Senaste säsongen var så intense med Diana och allt. Det är ju mycket fiktion såklart men ändå, saker är så f*cked up i det brittiska kungahuset... Det mest komiska är ju ändå hur hårt de jobbat på att Prince Charles ska få ett bättre rykte och så kommer den här serien och bara smashar upp allt. 
 
Igår fick det vara nog med att sitta inne så då passade det bra att träffa Jossan en sväng på en fika. Det var en jättetrevlig eftermiddag och så skönt att få komma ut lite, att bara sitta hemma mår en ju inte bra av heller. En börjar ju ändå ser ljuset i tunneln nu när de började vaccinera de första svenskarna igår. Herregud vad jag saknar att få krama om mina vänner och slippa stå och lite awkward vinka till varandra på håll. Det kommer ju dröja en stund till men en får ju hålla i det lilla ljus som finns. Efter denna mysiga långfika åkte jag hem igen och kollade på Jojo Rabbit som jag tyvärr inte riktigt gillade sen kikade jag på Sällskapsresan med Mamma och Pappa, det måste ju ändå vara lite standard så här i julhelgen.
 
Idag är det måndag igen och starten på slutet av 2020 vi får se vad dessa sista dagar i 2020 tar en men om jag får gissa så gissar jag nog på ännu mer Netflix haha.