helgisen

 
Jag tror jag har gjort det till en liten dålig vana men jag sitter seröst hemma och vilar upp mig inför kommande veckan hela helgen... Omg jag börjar bete mig som en pansionär... haha x) Nejmen såhär är det, jag lägger min egen utvilan och fritid över så mycket andra saker med tanke på att jag har så mycket att göra jämt men sen när jag får tid över som jag har fått nu i några helger så vet jag inte vad jag ska göra för jag är så van med att ha nåt planerat... omg vad invecklat... men aaja.
 
Igår var vi allafall en stund på fika hos småkusinerna, jag var ju bara tvungen att prata med min kusin som började på riktig gymnastik i torsdags hon verkade tycka att det var jättekul så det är roligt att höra, Mer truppgymnaster i gymnastiken säger jag bara! 
Annars så spenderade jag mycket tid igår åt att leta efter olika musikalutbildningar i NYC åh det är verkligen svårt att välja och dyrt är det också, det är så svårt att veta om det är värt priserna och tiden, om man verkligen får broadwayjobb efteråt, man måste ju kunna försörja sig. Mycket handlar ju om tur också.
 
Nu idag har jag hitils inte gjort mycket alls men jag ska väl plugga lite och sen bär det av mot träningen mer intressant än det blir det inte idag.