Önskar jag vore morgonpigg

 
Jag önskar att jag var morgonpigg, det är så sjukt tungt att ta sig upp och verkligen inte allt kul när klockan ringer 06.00. Men när jag väl är uppe och vaken så är det så skönt och liksom lugnt på morgonen. Allt utomhus håller på att vakna och man kan äta en god frukost och kika på morgon-tv.
 
Men man kan ju inte få allt och det hade kunna vara mycket värre.
 
Jag jobbade förmiddag idag också, jag jobbade på för fullt i kassan och det går bara bättre och bättre. Jag känner mig mindre panikartad nu haha och har koll på läget nästan hela tiden men det finns mycket kvar att lära. Jag trivs iallafall bra så det är huvudsaken det!
 
Eftermiddagen var väldigt lugn hemma sen på kvällen nu var det träning som vanligt.
Det var bra stämning på träningen men det vela sig ändå inte riktigt idag för mig och jag fick kämpa hårt för att få till iallafall några bra framåtvarv, det är obeskrivligt irriterande när nånting som brukat funka bara inte vill sig, tillslut går jag på ren irritation känns det som haha.
 
Vi skulle sen dammsuga efter träningen. En timme, en död dammsugare, en rykande förlängningssladd och en propp senare var vi klara. Låt mig bara nämna hur mycket jag älskar att dammsuga på gympan nu och varje tisdagskväll framöver... *happy dance*
 
Nä nu ska jag iallafall ta och sova om jag nånsin ska kunna bli morgonpigg haha.