Krabb-balett, fester, filmer och blåmärken

Ytterligare två veckor har gått tiden bara flyger och jag är en blandning av ångest över att året här i Bjärnum snart är slut, audition ångest... don't get me started för den är värst och ångest över sommaren. Kul att vara mig just nu alltså.... haha men nej saker är såklart bra också jag får bara jobba stenhårt på att hålla mig på rätt sida av ytan.
 
Förra veckan rullade på med någorlunda vanliga lektioner även fast vi såklart är få på plats och lektionerna färre. Vi jobbade vidare på Vocal Mania och övade massa stämmor antingen hemma hos nån, i två olika angränsande rum i skolan eller utomhus för att inte vara för många i samma rum i skolan men det låter faktiskt helt okej rent körmässigt. På dramat fortsatte vi med Shakespeare och fick börja jobba på scenen, det kom även fram att vår nya dramalärare är storebror till Sveriges förbundskapten i fotboll haha... så otippat.
 
På dansen fick vi köra varandras diagonaler som vi skapat själva väldigt kul ändå särskilt för att alla iallafall i min grupp hade gjort så personlighetsspeglande diagonaler haha. Jag hade en med grand jeté och splitthopp, Hanna hade med nåt discohopp i sin och Viktor hade ett väldigt karaktäristiskt "smygchassé" steg bl.a. Sen när det gällde dance mania blev vi helt klar med hela korren! bra jobbat oss! Vi hade även vår sista balett för året vilket kändes lite vemodigt men vi fick dansa en fantastisk Petra-Korre till Havet är Djupt med tillhörande krabbsteg haha. Sist men inte minst fick vi skapa vår egna lilla steppkorre till Blinka lilla stjärna på steppen. På fredagen fyllde fina Emma år så vi åkte och födelsedagsfikaade på gräddhyllan och sen på kvällen blev det fest Hos Hugo med Gus, flip-the-cup och beerpong bland mycket annat, en jättekul kväll blev det!
 
Hade livet varit normalt hade det varit auditionvecka här i Bjärnum denna vecka men livet är ju som sagt inte normalt just nu så medans lärarna istället satt och bedömde videoauditions så fick vi tid att jobba med alla Mania-projekten. Vi hade en dag med studioinspelning på Vocal Mania men annars så använde iallafall min grupp tiden mest till att filma och klippa vårt Dance Mania, vi filmade det mesta utomhus vilket var både kallt och halt haha men annars så gick det mesta bra och vi blev faktiskt klara med allt redan på lunchen i torsdags. Så kalla mig master filmklipparen nu också! haha jag har aldrig klippt film förut men det blev ändå helt okej haha och det är så skönt att vara klara med det projektet så kan man lägga mer tid till Audition.
 
Det blir en hel del att filma nu alltså vilket är en challenge när man aldrig blir nöjd jag var helt blåslagen efter att försökt filma en dansvideo i tre dagar i rad, jag hade på riktigt ett fyrkantigt 3x4 cm stort blåmärke på axeln efter alla kullerbyttor och liknade... När jag till och med hade blåmärken på benen vid handlederna så fick jag ge mig.... Det gäller nu bara att försöka ta sig igenom den här perioden också och försöka njuta lite iallafall.
 
Hade livet varit som vanligt hade det även varit ESC just nu men det är det ju inte heller tack och lov för alla ESC program som gått nu under veckan dock, de första två har jag sett hos Simon och det sista ska jag nu hem till Jasse och kolla på.