På gränsen till regn och Is someone messing with my head (igår, idag)

 
 
 
 
När jag ändå sitter här och väntar på att håret ska torka helt innan jag går och lägger mig kan jag ju passa på att uppdatera lite.
 
Igår:
Det var en vanligt onsdag på jobbet, ingen reklam och ganska lite post så jag blev klar väldigt tidigt och fick hjälpa till att kamma in lite post när jag kom tillbaka sen.
Det var dock hemskt kvavt väder igår och på gränsen till regn hela dagen, som tur var klarade jag mig rätt bra från regnet *thank god* men den kvava luften var bara att leva med.
 
Det började åska när jag kom hem så det kändes ganska lönlöst att hitta på nåt eller åka nånstans så jag sjöng lite och när vi äntligen kunde sätta igång internet igen kikade jag klart på Orange is the new black.
 
 
Jädrans vilken säsongsavslutning alltså *BAM!* men jag ska såklart inte spoila nåt men jag säger bara SE DET! och kollar ni inte alls på OITNB så gör det, sjukt bra serier med massa girlpower.
 
Idag:
Det var reklamdag idag men det gick ganska bra, jag fick bara lite hjälp på lägenheterna annars hann jag klart med allt i tid till jag slutade. Det var lite svalare vindar idag också vilket var såå skönt.
 
Jag hade dock ett moment idag när jag trodde jag blivit galen eller att någon drev med mig haha. Jag skulle lämna post till nån i ett lägenhetshus-ingång och jag kommer ihåg vilken drörr som är dennes dock när jag kom fram till dörren så stod det ett helt annat namn. Jag kollade i de andra ingångarna och jag gått fel men nej och jag vet namnet jag hade post till stod där igår. 
 
Men innan jag tappade det helt så löste sig mysteriet, jag mötte sen en man från Gavlegårdarna var där och bytte namn på dörrarna till nyinflyttade och liknade så där är min förklaring men ändå haha...
 
Efter jobbet tog jag det bara lugnt i några timmar innan träningen. Det var väl inte den mest givande träningen då jag inte kunde göra så mycket när vuxengruppen skulle köra bara salto-stationer. Men, men det var en ganska kul träning ändå, de är ju roliga att träna med, vuxengruppgymnasterna.
 
Back to i början av inlägget så sitter jag nu och väntar på mitt hår så jag hoppas det torkar snabbt så jag äntligen får sova.