Mycket bra på en och samma träning

Hur svårt ska det vara att gå och lägga sig i tid när jag ska upp och jobba förmiddag? tydligen jättesvårt men jag hade väldigt mycket tankar i huvudet och mycket att grubbla på igår efter personalmötet så det kanske inte var så konstigt ändå.
 
Ganska så trött var jag när klockan ringde imorse men det var bara till att masa sig upp och ut i höstrusket. Det var lite lugnare än igår på jobbet men det fanns mycket att fixa med ändå så det gick ingen nöd på mig. När jag slutade sen åkte jag direkt hem för att hinna landa en stund innan träningen. 
 
Träningen kändes riktigt bra och upplägget var så mycket bättre än föregående torsdagar, då vi är två grupper som tränar samtidigt kan det lätt bli lite kaos men idag var det bra. Vi var tre grupper som fick ca en halvtimme på varje redskap inklusive fristående. Framåt på tumbling som gick bra, många sträckta voltstarter fick jag till och jag hann även börja jobba på att köra på ett steg på tumbling istället för två, en verklig kraftansträngning men det ska nog gå att få till.
 
Vi gick sen vidare på trampett, full fart till grop och en förövning på hel in. Jag har inte hoppat så mycket full fart på trampett denna termin så jag har lite rädslor jag måste försöka jobba mig igenom nu i början. Men jag fick till många bra inhopp och snurrade fina dubbelhalver i både grupperat och pik.
 
Men mitt största framsteg denna träning var ändå på stationen på sidan. Jag skrev igår om hur jag i tisdags hade fastnat lite när det gällde hel in för att jag låg så öppen i min position och att jag skulle behöva köra till mattberg och det var precis det jag fick göra idag. Jag hade lite samma problem de första varven men fick gå ner och fokusera på grupperad halv istället så bara vips! så fattade jag! alltså det är den bästa känslan så spara! spara! spara! så kanske jag kan testa det i ladan nästa vecka. En vet att det är bra när ens tränare nästan blir gladare än en själv att en lyckas haha
 
Vi avslutade på fristående och jobbade mycket med rytmiska som har fått en ny jättesnyggt slut åh det är så kul med fristående när det blir så här bra haha. Som sagt överlag en riktigt bra träning nu har jag förutom ett styrkepass imorn träningsledigt till på måndag så nu är det bara att passa på att vila trasiga fötter och knän ordentligt.
 
(Jag gillar att alla mina hundrafemtioen selfies jag tog i tisdags kommer till användning så här haha)