Konsten att hinna ett steg före

Efter tre stressiga dagar tror jag äntligen att jag börjar komma ikapp mig själv igen, knepet är att ligga minst en dag före i planeringen då finns det tid för att leva också inte bara stressa. 
 
Som sagt så vet jag inte om det blev så väldigt mycket vila i helgen för jag hade en hel radda med saker att hinna med allt från att plugga till att städa eller bara ta tid att tvätta håret. Igår hade vi även en ca 4 timmar lång friståendeträning som även den skulle hinnas med haha. Det blev några väldigt intensiva timmar, att försöka lära sig ett helt nytt fristående på en träning bara tillsammans med folk som i princip redan kan det är stressigt om något men jag tyckte ändå det gick okej. Jag gjorde mitt bästa iallafall och jag tror ändå att första halvan av friståendet ändå har fastnat ganska bra.
 
Måndag igen idag och en tidig start med filmvisning direkt på morgonen. Idag var det en svensk film som stod på schemat nämligen Sound of noise från 2010. En härlig med samtidigt helt absurd film om ett gäng trummisar som ger sig ut för att terrorisera Malmö med olika musiknummer samtidigt som de blir jagade av en tondöv polis som avskyr musik. Jag gillade den iallafall! Efteråt hade vi en passande föreläsning om just ljud och musik i film vilket faktiskt är väldigt intressant.
 
Det var egentligen meningen att jag skulle åkt och tränat idag men så blev det inte tiden räckte helt enkelt inte till. Tråkigt att missa en träning men jag tror ändå det var det bästa så jag fick en chans att komma ikapp med skolarbetet och bara livet generellt. Nu gäller det bara att hålla i det här, ett steg före precis som Aladdin sjunger om så kommer det lösa sig haha.