hur man dödar ett manus


man måste först ha ett manus i två kopior man verkligen hatar för man är så trött på det, sen tar man en tändare och eldar upp halva ena manuset för att sen kasta det på marken, stampa, spotta på det och efter det slänga det i soptunnan innan man går vidare till den andra kopian som man river sönder, äter en bit av och sen slänger i soppkorgen. Det här är ett av många sätt att döda ett manus!

hahahaha ehm ja så kan det gå om man hatar ett manus, så allt ovanstående gjorde jag och min grupp med våra manus idag och det känns sååå skönt nu efteråt när vi äntligen är klara :D
Sen måste jag bara skriva No offence mot tvåorna som har skrivit det här, vi vara bara sååå trötta på att jobba med den här scenen efter ca 5 veckor x)

Annat vi gjort idag är att kolla på Stolthet & Fördom på engelskan den var rätt så bra faktist, pratat om commedia dell' arte på teater teorin och såklart spelat upp scenerna på röstlektionen.

Efter skolan gick jag ner på stan med Moa och hjälpte henne leta skor medans jag väntade på att Hanna (min kompis) skulle komma ner på stan.
När hon kom ner så gick vi till George och fikade, Moa gick vid runt 5 men jag och hanna satt kvar och pratade om allt från galna framtidsplaner till snygga tvseriekaraktärer. Vi satt där i ca 4 timmar :o haha så runt halv 9 tog jag bussen hem.Nu ska jag gå och lägga mig och imorn skulle jag kunna tänka mig att våran ena teater lärare inte är så gald på oss över vårat manus mord hehe x)
Godnatt.