Snabbvisit i Malmö, snöstorm och fransk film

Jag vet att jag skrev att jag skulle bloggat i fredags men nu sitter jag här igen och det har nästan gått en hel vecka sen sist igen, det värsta är att jag har så väldigt mycket att skriva om också men absolut ingen tid haha.
 
Förra veckan var särskilt intensiv då jag även hann med en 12 timmars visit nere i Malmö i mitten på veckan. Jag hade mitt första antagningsprov för våren på teaterhögskolan där nere så jag tog tåget ner på eftermiddagen efter föreläsningarna i onsdags så gjorde jag provet sen på torsdag morgon och tog tåget tillbaka hem igen. Själva provet gick jättebra alltså det var nervöst och så men jag var relativt lugn min monolog kändes trygg, jag fick juryn att skratta på rätt ställen och allt gick som det skulle sen att Malmö bjöd på strålande vårväder var bara ett plus i kanten. Tyvärr gick jag inte vidare vilket såklart känns supertrist... men det var också väntat. Jag gjorde mitt bästa men konkurrensen är hård och det är inte heller så troligt att de tar vidare nån som inte har gått folkhögskola eller liknande innan så jag hade inga stora förhoppningar, jag ser det mest som träning.
 
 
Pangträningen jag hade efter har jag ju redan skrivit om i förra inlägget sen kom en ganska så ledig helg. Jag fick klart en hel del plugg i fredags eftermiddag så jag kunde ha lördagen relativt fri vilket resulterade i en shoppingdag i Täby Centrum. Det är verkligen sjukt stort där så det tog några timmar att ta sig igenom men det var rätt härligt att bara gå runt och kika lite utan stress inte som förra gången jag var där haha. Söndagen sen bjöd på städning och friståendeträning så vips var det måndag och ny vecka igen.
 
Så igår var jag tillbaka i skolan i snöstormen som tur var, var inga av mina tåg eller bussar påverkade av snön tack och lov så jag kom fram och hem i tid. Igår var det fransk impressionistisk film som stod i fokus vilket är en rätt intressant filmstil men det vet jag inte om alla tyckte då det var nån som satt och snarkade under filmvisningen haha. På kvällen sen stod träning i Järfälla på schemat och den gick okej, inga underverk utan jag fortsätter att pressa mig själv på trampetten som fortsätter att bråka men det gick ändå bättre idag än förra måndagen.
 
Idag är det tisdag och min favoritdag för att jag är helt ledig och hinner komma ikapp med allt vilket typ är den bästa känslan just nu! kanske att jag till och med kan gå och lägga mig tidigt ikväll! fantastisk tanke! haha... Det gäller att glädjas åt de små sakerna här i livet! Nu när jag är någorlunda i fas också kanske jag till och med hinner med bloggen under veckan också, vi får hålla tummarna.