Nästan lite som i Paris

Det var fyra år sen sist vi hade denna dag, 29 februari ingenting jag egentligen har reflekterat över speciellt mycket idag men det är ändå lite intressant när en tänker på det.
 
Jag har haft en bra skott-dag iallafall, vädret var för tredje dagen i rad otroligt fint, så där så en bara vill gräva fram alla vårkläder och kasta sig ut om det inte var för snön då. Jag spenderade största delen av min dag inne på stan som jag skrev igår så träffade jag lite gamla vänner från skolan idag på en fika och det var verkligen jättetrevligt! vissa av dem har jag inte sett på nästan ett år så det var kul att catcha upp lite och prata lite teaterminnen.
 
Jag och Elin blev kvar en stund på stan efteråt då både hon och jag hade lite ärenden att springa så det blev en rolig eftermiddag på stan mycket prat och skratt och en till fika närmare kvällen, nästan lite som jag alltid gjorde i Paris, en lunch-fika och sen en eftermiddags kaffe/varm choklad ett bra sätt att spendera en dag på.
 
På väg att åka hem gjorde jag ett litet spontanköp. Jag hade ett presentkort som snart går ut på en smyckesbutik  så jag passade på att köpa ett halsband till mig själv, enkelt men sött och inte allt för mycket.
 
 
Imorn jobbar jag förmiddag och då är det upp tidigt som gäller så bäst att sova nu.