Igång med gymnastiken

Jag haltade ur sängen imorse vilket är en ganska bra indikation att det var en väl utförd första redskapsträning för terminen igår. Jag har längtat efter att snurra volter, utvecklas och bli bättre, bara det.
 
Igår körde vi gympafabriksträning med både trupp 1, 2 och 3, massa med gymnaster alltså och det var bakåt och bord som stod på schemat. Bara grunder och stationer men jag kände ändå att jag fick ut mycket och det känns lite bättre på både bakåt och bord som båda är min svagheter. Förhoppningsvis har jag hittat nåt bra teknikmässigt som jag kan använda mig av, vi håller tummarna för det iallafall. Så avslutade vi med ett kondis och explosivitets pass.
 
Träningen idag kändes lite sämre alltså jag gjorde mitt bästa men förutsättningarna var inte lika bra. Det var framåt och fria och vi körde med trupp 1 typ.. Vi delade ändå upp oss på redskapen och vi är inte så många i trupp 2 nu för tiden så på slutet kändes det som vi ar typ 3 st bara som körde på tumbling och ändå fick jag knappt nån coachning alls så nej det kändes rörigt. Av nån konstig anledning kör vi i trupp 2 en halvtimme kortare också så vi fick inte vara med på stretchen på slutet? Jag hoppas dessa träningar blir bättre sen.
 
Nu är en massa sömn väldigt nödvändigt så får se hur kroppen mår imorn, jag gissar dock på en härlig träningsvärk.