Tröklektion, rakade marsvin, visningsklass och bord-kött

 
 
 
 
Då var det måndag igen då och som vanligt fullt på schemat.
 
 
Vi började dagen med den tråkigaste lektionen konsterna och samhälle någonsin, jag vart seriöst frustrerad och höll på att få ett mental breakdown i klassrummet men jag höll ut nätt och jämt...
 
Sen skrevs det på uppsatsen innan lunch och efter lunch babblade min lärare på om nationella i svenska men när vi fick börja jobba sökte vi på bilder på bodybuilders och rakade marsvin istället på Google haha...
 
På sista lektionen var det dags, dags för den fasade visningsklassen på baletten... Det var ganska nervöst och inte blev det bättre av att jag glömt mina långa tights hemma och fick dansa i hotpants.. men, men det gick faktiskt bättre än förväntat jag gjorde bara några små missar så jag är ändå rätt nöjd.
 
Detta gjorde dock att vi slutade en timme tidigare än vanligt men det var ingen idé att åka hem men jag satt mig en stund på teatern med tvåorna innan jag tog bussen in till gympan.
Träningen gick bra, det var trevlig stämning och vi fick äntligen kötta lite bord till mjukt, jag körde både pik och sträckt zucka så jag var mycket nöjd. Vi avslutade sen med hård arm/axel-styrka.
 
Jag åkte hem som vanligt efter fast denna gång i vår "nya" bil, en begagnad liten en men det gick bra att köra och det känns skönt att vi har två bilar att dela på i familjen nu.
Jag duschade och åt mat innan jag tog lill-bilen in igen till alla härliga gympa-människor.
 
Imorn är jag ledig men ska viga hela dagen åt uppsatsskrivning... go Emelie go!