Försenad helg (igår-idag)

Att jobba fredagar och lördagar känns alltid lite jobbigt i tanken för man är verkligen så redo för helg och alla runt om en tar helg medans en själv får vänta i två dagar till.
 
Vi stänger iallafall tidigt på fredagar, redan vid fem så det är skönt ändå och med det vackra sommarvädret utomhus var det en lugn dag. När jag kom hem sen vet jag dock inte vad som hände för jag fick plötslig städmani och började städa hela köket, alltså verkligen hela köket alla skåp, lådor, allt. Jag måste ju vara lite galen men jag gillar att städa iallafall när en får plocka med saker och sortera haha plus att jag lyssnar på hela mitt Spotify-bibliotek och dansar/sjunger loss samtidigt.
 
Jag gick och la mig alldeles för sent och vaknade upp supertrött imorse men det var bara att kliva upp och kriga mig igenom mitt sista jobbpass för veckan så sagt och gjort. Som vanligt så spöregnade det sen när jag skulle hem men det var inte så farligt, efter denna sommar på cykeln till och från stan har jag varit med om värre.
 
Jag fixade middag till mig själv och kikade på Zach Braffs senaste "indie-film" I wish I was here på netflix och nu sitter jag här och skriver.
 
Det verkar iallafall inte som det kommer hända nåt speciellt ikväll även fast jag skulle nog vela göra nåt. Men efter veckans jagande på folk att ses, eller jagandes på folk att gå på bio med, alla negativa svar, alla ickesvar och två inställningar är mitt självförtroende inte riktigt på topp för att ge sig in i det ännu en gång men vi får se.