Fixa det sista och daisy nail art

Vi åker till stugan imorn, det är första gången på två år jag kan åka med och jag längtar verkligen dit. Visst det är kanske inte så bekvämt med utedass och hårda sängar men det är nåt speciellt över att vara där ute i skogen så lugnt men ändå så levande.
 
Jag har iallafall hållit på att förbereda inför resan idag. På förmiddagen var jag in till stan en sväng för att köpa lite ansiktstvättkräm, solkräm och lite såna förnödenheter som kan behövas. Jag gjorde även världens klippköp, mitt bodybutter och duschkräm börjar ta slut så jag gick in på Bodyshop för att köpa nytt och det brukar bli en dyr historia men med lite rea och en värdecheck betalade jag 40 kr! seriöst fullt pris kostar det 270 kr! Jag blev så exalterad att jag nästan ville ringa och berätta för mamma på direkten haha...
Jag gick och kikade på stan efter och förutom allt jag skulle ha kom jag hem med ett par shorts och en bok också.
 
När jag kom hem åkte jag iväg till mormor för att hälsa på henne en stund såhär innan vi åker. Hon bjöd på glass och jag berättade lite om vad jag hade gjort och ska göra och hon berättade gamla historier om bl.a. när hon åkte utomlands förstagången i ett propellerplan(!?) och hur hon tyckte kossorna i jersey är det vackraste kossorna haha.. hon är för rolig ibland hon.
 
Annars så blev vårt badrum användbart idag efter ca 40 dagar med toa i pannrummet haha. Allt är inte klart än men nu är det bara småsaker kvar. Vi har iallafall fått invigt badrummet idag både dusch och toa och det funkar bra, haha.
 
Imorn blir det tidig uppgång och avfärd men innan jag går och lägger mig, jag lovade ju att lägga upp en bild på min nail art jag gjorde igår. Det blev en enkel men stilren svart/vit design med små bellisar på, jag är jättenöjd! svart grundfärg är så snyggt men det är drygt att ta bort sen så jag har det sällan.
 
Sen kan jag ju såklart inte skriva om idag utan att nämna den fantastiska nyheten att homosexuella nu får gifta sig i hela USA! Jag vet inte hur många tweets jag har favoriserat eller inlägg jag gillat idag, jag är så glad för dem! #lovewins