Gympa från läktaren, små hjärtattacker och arga bröllop

Efter den långa audition perioden som tog slut i tisdags för två veckor sen var det som en stor del av den stenen en haft i bröstet äntligen föll loss nu väntade "bara" en 1½ veckas lång väntat att få reda på resultatet från Bjärnum samtidigt som vi skulle leva våra liv som vanligt, det gällde helt enkelt att hitta på distraktioner som att gå och bada på badhuset eller sola eller bada utomhus kanske.

En distraktion som funkade extra bra var att bara släppa allt för en dag och åka till Halmstad och kolla på gympa! Det var nämligen riksettan så jag och Alicia åkte dit och jag var taggad i flera dagar innan haha. Gympabubblan är ju bra mysig och det var så längesen nu! Det blev en roligt och lång dag det var så kul att träffa lite gammalt gympa folk och såklart få se en massa häftig gympa även fast det också gör lite ont i hjärtat ibland att inte själv stå på golvet, tänk att få tävla tumbling igen såå kul! När allt var klart sen åkte vi hem och kollade på eurovision med alla på folkis och vilken spännande upplösning det blev! det var överlag många riktigt bra låtar i år.

På måndagen var i tillbaka i skolan med vanliga lektioner igen och veckan rullade på som den brukar förutom lite små grejer som var annorlunda. bl.a. dansade modernt och hade dansredovisning, vi fick ha jazz med Petra och testa på yoga med Helena. På onsdagen gick vi årets absolut stressigaste promenad i tystnad... haha avslappningsövningarna på personlig utveckling passar inte alla om en säger så särskilt inte folk som spänt väntar på audition resultat... I onsdags hade vi även redovisning av våra duetter vilket blev en väldigt rolig lektion, alla är så kreativa och talangfulla i sina tolkningar vare sig man valde att göra sången i original tolkning eller twista till den lite. Jag och Sophia sjöng Avsky (svensk översättning av låten What is this feeling från wicked) i ett knasigt bröllops scenario där bröllopsparet inser i altargången att de inte alls gillar varandra haha.

Ju närmare fredagen vi kom desto mer kröp nerverna ikapp en, jag tror jag fick en halv hjärtattack av ångest minst tre gånger i timmen och ännu värre ju mer tiden gick. I torsdags hade jag iallafall min sista sånglektion här på show & musikal och vi reflekterade en del hur galet långt jag har kommit sen min första. Det är verkligen sjukt vilken utveckling jag har gjort under denna korta tiden och det är så fantastiskt roligt och samtidigt är jag väldigt stolt över mig själv! I torsdags fick vi även på jazzen se film från vår första danslektion.... haha och ett fantastiskt klipp från Mattiaz största miss på scen haha bästa Mattiaz det är tur att han kan bjuda på sig själv för oss alltså! Så kom tillslut fredagen och dagen för ett resultat.