Stå på händer och baka sen pizzamys

Missa inte att läsa om min London weekend från förra helgen! alla 6 inlägg ligger uppe om man skrollar ner eller i kategorin London 2015.
 
Resenerver är bara förnamnet, jag kan tydligen inte få normala symtom på dem heller utan jag går bara runt med en pressad panik och nervositet som tar sig ut i att jag skjuter på allt. Procrastination på hög nivå vilket bara skapar med stress som jag också bara går och bär på. Gosh...
 
Iallafall jag har tagit det ganska lugnt idag, jag sov länge för jag behövde verkligen en sovmorgon sen spenderade jag förmiddagen framför pianot mest. Jag är inne i en ny period av en obsession över låtarna från Les misérables efter att ha sett scen-musikalen för exakt en vecka sedan så det blev många av dem som sjöngs men även lite annat gott och blandat.
 
Jag hann med några timmar av procrastination sen... innan jag på eftermiddagen ställe mig och bakade gaffel kakor till soundtracket från Les Mis ofc. Om det råkade gå förbi nån utanför fönstret måste de trott att jag tappat det totalt så som jag dansade, sjöng och stod på händer medans degen blandades eller kakorna står i ungen haha det är så jag gör när jag bakar iallafall.
 
På kvällen sen kom nästan hela gympagänget hit för lite Pizzamys och singstar eftersom jag åker på söndag kändes det passade med ett litet trupp 1 mys. Det var jättekul som vanligt, synd bara att alla ska upp så tidigt imorn så de inte kunde stanna längre.
 
 
Som sagt imorn bär det av till Hudik för tävling, känna på lite nerver och hårdlandning, det blir kul.