Lov i förtid

Jag har tagit lov! det är visserligen skärtorsdagen idag så jag har all rätt att ta lov även fast jag egentligen borde läsa de typ 70 sidor kurslitteratur jag borde läst till igår och renskriva mina anteckningar. Laga mat borde jag göra också men nej för nu har jag tagit lov och jag vill bara ligga i soffan och äta chokladbollar resten av dagen tack!
 
Det här var dock inte planen för idag men jag var och är fortfarande less efter träningen igår. Galet vad jag är trött på att springa i motvind hela tiden och igår hade varit en sån bra träning om jag inte bara hade min jäkla ickefungerande vänsterfot... Vi hade samträning med KFUM igår och det var verkligen fullt ös vilket alltid är härligt och det är så kul att det går bra för mina lagisar som langar snygga volter men jag själv kände mig bara dålig... självförtroende var finns det att köpa nånstans? Jag körde halva träningen sen på sista strömvarvet på tumbling var jag 1 mm från att stuka foten igen så då fick det vara nog, I owe my life till sporttejp alltså och jag sportar ett finfint blåmärke på utsidan av benet idag som souvenir.
 
Hur som helst, jag har väl vaknat till någorlunda nu iallafall när klockan ändå börjar närma sig fyra på eftermiddagen... och jag kanske kan ta tag i matlagningen iallafall eftersom jag snart börjar ha slut på infrusna matlådor från förra veckan. Jag behöver verkligen ny motivation.