Högklassiga översättningar, flytt-olycka och Bjärnum-knytis i Stockholm

Det gick ju bra ett tag i alla fall, det här med att blogga kontinuerligt... sen råkade det bli en bloggpaus i en hel månad oups haha. Det har varit en rätt händelserik månad med allt från redovisningar till flytt och det är inte alltid så lätt att hinna ikapp med det vanliga livet också.
 
Vi får börja från början helt enkelt och se hur mycket jag minns av allt. Vecka 40 var en rätt vanlig vecka förutom min stundande flytt till helgen, vi dansade massor som vanligt massa balett och en intressant gästlärare på jazzen. Vi fortsatte jobba med Tjechov på teatern och köra sångövningar och öva på poplåten på sången.
 
Vi hade dock en redovisning också den veckan, den av våra egenöversatta musikallåtar vilket kan vara det som gav mig mest stress under hela den veckan. Det var tufft där ett tag men tack och lov efter ett tidigt morgon-rep fick vi ihop allt och även fast jag var supernervös så är jag nöjd över vårt framförande. Det var så väldigt kul att få se alla också jäklar vad grymma alla är! Snygga nummer och alltså översättningar i högsta klass! jag var så imponerad av alla! Den här uppgiften har varit väldigt lärorik, jag kan faktiskt översätta låttexter! vem hade kunnat ana? Så nu, nästa gång jag hör en tveksam professionell översättning och tänker, äsh det där hade jag kunnat gjort bättre, så vet jag att ja, det hade jag faktiskt kunnat haha. Det kändes verkligen skönt att få redovisa så resten av torsdagen kändes som en stor lättnads suck. Jag höll bl.a. i ett stretchpass i hålan innan musikteorin och hela dagen avslutades med en eftermiddagsfika på Sturekatten Med Ida och Elvira, supermysigt!
 
Dansfredagen kom och gick med bara lite frustrationstårar på steppen... jag sa ju att det skulle komma... sen var helgen här och min flytt åh som jag längtat. Lite tufft att behöva vara hemma och flyttpacka/städa på en fredagskväll när resten av klassen var på fest men, men vad gör man inte. Mamma och Pappa dök upp tidigt på förmiddagen på lördagen och vi började genast lasta ut grejer och det gick toppen till miss klumpeduns ramlade i trappen och stukade foten.... ja det var bara att linda och fortsätta bära... det är så sjukt typiskt mig... resten av flytten blev rätt naturligt lite mer av ett struggle, usch vad ont jag hade men vi blev klara tillslut ändå det var fortfarande lite av ett flyttkaos men vi fick alla möbler på plats ändå.
 
Det var en trött och öm Emelie som vaknade sen på söndagen, jag hade egentligen tänkt få lite saker gjort men jag hade motivationen i likhet med en blöt träbit särskilt med tanke på den onda foten. På eftermiddagen stapplade jag mig iväg i alla fall då vi skulle ha lite Bjärnum i Stockholm-mys hos Nathalie i trean. 4 generationer av Bjärnum-klasser i en liten etta, vi hade lite klassisk knytis och kollade sen på delar ur allas vår- och även i vissa fall höstshower. Så mysig eftermiddag och så roligt att se. Att ha gått Bjärnum är ändå enväldigt speciell upplevelse och nåt vi alla delar oavsett ålder och vilket år vi gick där, det är lite fint ändå.