Tjugohundrafjortons sista dagar (mån, igår, idag)

De här sista dagarna på 2014 har rullat på snabbt. Jag var tillbaka på jobbet i måndags, det var mycket att göra och mycket folk som passade på att fika såhär i mellandagarna.
 
Igår var jag äntligen och klippte mig igen, det var väldigt länge sen sist (för att vara mig). Mitt hår var väldigt tovigt och slitet i topparna + en utväxt på det också så det var verkligen dags. Jag testade nåt nytt denna gång och färgade hela håret istället för bara slingor. Det vart jättebra men det känns lite ovant att se sig själv i spegeln men nu är jag guldhårig iallafall.
 
Nu idag på självaste nyårsafton väckte pappa mig för att åka iväg och åka den årliga skridskoturen med alla kusinerna. De har ju byggt en ishall där vi brukar åka så vi fick åka inomhus i år. Jag gillar att åka skridskor men är kanske inte jättebra på det haha och att åka skridskor såhär på en isrink med familjen fick mig att inse tre saker.
  1. Av alla barn med puck och klubba som åker runt och skjuter på isen så är det nog ändå jag som är farligast de vet ju hur man fintar och framförallt stannar på isen medans jag mest åker omkring så visst att jag aktar mig för dem men det borde kanske vara tvärt om haha..
  2. Pappa och mina farbröder är precis som barnen med puck och klubba, bara lite förvuxna.
  3. Det är verkligen ingen i min ålder som åker skridskor längre, det är tråkigt att det har blivit så.
Eftermiddagen bli nu all about att fixa inför allt firande och sen ikväll väntar en god nyårsmiddag med familjen och sen en nyårsfest.