Vanliga veckor och worksveckor, lugnet innan stormen

Wow tiden flyger verkligen när man repar 13h per dag nästan 12 dagar i sträck haha... Nu är jag hemma på ett välförtjänt lov iallafall och då passar det ju bra att hinna uppdatera bloggen lite. Jag har ju liksom inte bloggat sen förra lovet hehe och det har ju hänt en del sen dess om man säger så.
 
Vi mjukstartade (om man nu kan kalla nåt för mjukstart i Bjärnum) efter jullovet två, vanliga veckor, två workshop-veckor och sen kollationering för vårshowen. Alla går alltså och bara väntar på att få börja med vårshowen med andra ord. Men härligt att få ha lite vanliga lektioner igen ändå och gott om tid att stressa över allt som har med audition att göra varför ta det lugnt liksom... Vi dansade musikal-jazz på dansen, lärde oss en ny balettstång, jobbade med olika skådespelartekniker på dramat, letade auditionlåtar till sånglektionerna som galningar... och hade såklart även intressanta muku-lektioner med Lazze. Överflödet av ledig tid som vi ändå hade dessa veckor gick åt till spelkvällar, spel och vin kvällar, tema-fester (bokstaven) B tex, vanliga fester och bio (vi såg cats den var hemsk och obehaglig haha). 
 
Worksveckorna kom och vi började allt med en audition för ett möjligt sommarjobb och jag tror aldrig har har hört Fångad av en stormvind av Carola så många gånger på en och samma dag haha vi får se om det leder nånvart. Worksveckorna bjöd även på mycket dans som jazz, contemporary street fushion och balett där vi fick lära oss små svanarnas dans från Svansjön kul men svårt. Vi hade även stepp som vanligt vilket alltid är kul. En av kvällarna var det dags att se genrepet av show och musikalarnas vintershow, tänk att det har gått ett helt år sen man stod på den scenen själv galet! De var iallafall väldigt duktiga, kul att se! När det kommer till sång och teater hade vi gästlärare på interpretation, CVT sångtekniken och fick även chans att testa på lite stage fighting med Adde. Sista worksveckan avslutades sen med en studieresa till Göteborg där vi besökte BA, PAS och fick se pas3 slutproduktion en lång men informativ dag. Sen väntade bara kollationeringen!