Dagen jag lyssnade på 4 sommarprat och såg en bok på bio

Min syster gav mig en bra idé imorse, en promenad i solen + ett riktigt bra sommarprat var hennes plan för förmiddagen och vad säger inte att jag skulle kunna göra samma sak. Så sagt och gjort på med träningskläder och ut i solen med Zara Larssons sommarprat i lurarna.
 
Det var så jäkla härligt, ca 6 km blev det allt som allt och att bara få gå för sig själv och lyssna på inspirerande ord känns väldigt harmoniskt på nåt sätt. Zaras sommarprat var väldigt bra och tar upp många viktiga ämnen, jag har väl lite av en hatkärlek till Zara Larsson, hennes hybris provocerar mig men att hon ändå har en sån inställning till livet inspirerar mig så ja. 
 
När jag kom hem igen och stretchade lite lyssnade jag på mer sommarprat, denna gång Saga Beckers, ett mycket tyngre sommarprat men otroligt viktigt och känsloframkallande. Saga Becker är alltså den första transpersonen att nånsin vinna en guldbagge, det är stort och hon verkar vara en väldigt intressant person.
 
Efter jag duschat och klätt på mig fick jag nåt ryck och bestämde mig för att platta håret ca 1½ sommarprat senare var jag klar alltså efter ungefär 2 timmar... Denna gång fick det bli Clara Henrys, ett sommarprat som kändes lite lättare, lite mer humoristiskt och med hög igenkänningsfaktor.
Jag hade lite mindre än halva håret kvar sen så då valde jag att lyssna på David Batras prat också. Han pratade om mobbing, hur han var med och mobbade en kille i grundskolan, det dåliga samvetet och frågan hur denna person mår idag. Det var väldigt intressant att lyssna på och en intressant ny sida att se hos komikern.
 
På kvällen tog jag mig in till stan för att träffa Hanna och gå på Paper Towns. Jag läste ju boken för nån månad sen och nu var det alltså dags för filmen och den var fab. Det var en riktigt bra version av boken med många roliga scener, en feelgoodfilm helt enkelt. Personligen tyckte jag boken var lite seg i mitten men filmen höll tempot så det var bra sen saknar man ju lite saker från boken men så är det ju alltid.
Det var kul att träffa Hanna igen också, det är underbart att gå på bio med en fellow fangirl haha.
 
Imorn ska jag upp och jobba igen men sen är jag ledig i helgen, yey!