Improviserad klippning med mera (lördag-idag)

Så här dålig på att blogga har jag inte varit på så länge jag antar att jag inte har så mycket att skriva om eller nåt sånt. Helgen var inget speciellt, jag bokade alla resor och boenden till mina antagningsprov i lördags så det känns rätt bra annars så var det träning på söndagen som vanligt. Men vi blev lite undanskuffade så den kändes rörig och så gymmade vi istället, jag var inte så glad.
 
Min syster bestämde sig för att klippa mitt hår i söndags också... eller ja rättare sagt mitt raka hår i nacken som var längre än allt annat hår. Jag visste att det var illa men inte att det seröst var 1 dm längre än allt annat hår! haha. Nu är håret för kort istället för min syster inte borde bli frisör haha men det ser ändå okej ut och det växer ju ut igen... haha...
 
 
Igår var inte så händelsefull heller, träning igen och våra tränare var tvungna att gå iväg på möte så vi fick en halvtimme gympa sen fick vi gymma igen.. Min kropp höll på att dö, att gymma samma övningar två dagar i rad känns lite väl mycket. Idag har jag tagit vara på att vara hemma själv så jag har suttit och sjungit vid pianot halva dagen, mycket Amy Winehouse blev det men även lite fransk musik. 
 
Nä jag måste verkligen rycka upp mig nu och ta tag i det här igen men jag har lite saker att ta i tur med så bloggen kan bli lite lidande även här framöver, vi får se vad som händer.