Julstress och julmys + polkajul nail art

Jaha då var jag i Gävle igen då, bocken står kvar, det är massa snö på backen och imorn eller tekniskt sätt om några minuter är det julafton igen. Det är mycket känslor och intryck som snurrar just nu som det alltid gör så fort jag är hemma i Gävle men nåt som är säkert är iallafall att jag redan saknar min folkis-familj väldigt mycket!
 
Fredagen blev ju som sagt mest en resdag, det är ju rätt tröttsamt att vara på resande fot i nästan 9 timmar även fast resan gick smidigt till så igår sov jag ända till halv tolv på förmiddagen. Det var otroligt välbehövligt efter att ha ofrivilligt vaknat vaknat före klockan (runt typ halv 6 tiden...) i nästan två veckor i sträck. Dagen gick sen till att springa lite sista ärenden på stan i julstressen sen på kvällen fick jag äntligen träffa min saknade Putte igen då vi, Jesper och Hassan hade lite julmys med chokladtårta, julgodis och tomteskum-drinkar. En jättekul och mysig kväll!
 
Jag passade på att sova ut idag också men sen blev det lite stress att hinna med allt innan det var dags att fira lilljul med pappas sida av släkten. Hår som ska fixas och julnaglar som ska målas men jag hann klart typ i tid iallafall och blev bara 15 min sen vilket ändå är okej haha. Skinkmackor, choklad och glass bjöds det på i vanlig ordning och det var kul att få träffa alla igen, det var ju ett tag sen sist för mig eftersom jag bor så långt bort nu. Det fanns mycket att berätta om och så spelade vi julklappsspel och tog en gruppbild som har blivit lite av en tradition.
 
Imorn är det alltså julafton igen men det känns inte riktigt som det, det är som om jag inte helt har landat än. Hur som helst så kommer julen ändå oavsett om jag är redo eller ej.