Sjukt många mil i bil och flyttkaos i dagarna tre

Då sitter jag i min egna lilla sunkiga lägga i lilla, lilla Bjärnum och känner mig ändå näst intill färdig inflyttad, det är lite ljusslingor som ska upp, en hylla som ska komma och lite fler tavlor och sånt på väggarna bara som fattas, lite småfix alltså. 
 
Vi åkte ner redan i torsdags vid lunchtid jag och pappa och det tar ju en del tid att åka så det fick bara bli en resdag på torsdagen. På fredagen började det på riktigt vi hämtade nyckeln strax efter nio på morgonen och fick se lägenheten för första gången och ja... haha det är kanske en av de sunkigaste lägenheterna jag varit i haha... det finns säkert värre dock så jag ska inte klaga men det märks att den är välbodd... Hur som helst efter vi hade fått nyckeln och mätt lite och så bar det av mot IKEA i Älmhult för att inhandla typ exakt allt, tre timmar tog det och då tycker jag vi var tidseffektiva pappa gillar ju inte att gå på IKEA heller haha men tack och lov var det väldigt lite folk på IKEA i fredags. Vi åt lunch sen bar det av tillbaka till Bjärnum för att börja packa upp och skruva ihop möbler. Det tog sin lilla tid alltså... Vi började nån gång vid fyra-tiden och åkte inte härifrån förens runt nio och då var det långt ifrån klart. Men vi var hungriga och trötta så vi gav oss och åkte tillbaka till Hässleholm och åt middag.
 
Igår var det på't igen tidigt på morgonen med att skruva ihop de sista möblerna och packa upp allt innan vi åkte och hämtade mamma som kom med tåget i Osby, det är ju sånt tågkaos i Hässleholm just nu så hon fick åka en lite annan väg. Vi åt nån italiensk buffélunch i Osby sen blev eftermiddagen en enda shoppingtur för att få tag i det sista som behövde fixas. Vi åt middag i Hässleholm på kvällen sen skjutsade mamma och pappa mig tillbaka till Bjärnum och jag hade min första natt här i läggan vilket kändes helt okej. Jag vaknade dock med ett ryck imorse och hade ingen aning om vart jag var haha.
 
Idag blev det lite mer shopping och småfix innan det var dags för mamma och pappa att åka hemåt igen. Alltså sån eloge till mina föräldrar som har hjälp mig hela helgen ni är bäst! 💗 Kvällen har jag spenderat med att städa undan och laga lite mat. Alex, Emma och Johanna (Alex kompis som oxå ska gå i klassen) var på en liten snabbvisit också vilket var jättekul och imorn börjar vi skolan!! Musikteaterskolan i Bjärnum! tänka sig så det kan bli så nu måste jag sova för att ladda upp inför morgondagen.