Vintertid, jobb och gamla filmer (helgen)

Att ställa om till vintertid idag har fått hela min dygnrytm att kännas knasig idag, att en timme bakåt bara kan påverka en så pass mycket ändå. Så nu är det alltså vinter igen då men jag har haft en sista helg kvar i sommaren eller nåt liknande... solen har iallafall kikat fram.
 
Helgen har mest varit fylld med jobb och nästäppa men jag har haft lite annat för mig också. I fredags var jag tillbaka på gymmet igen typ... jag körde bara rehab och stretch denna gång men det behövdes verkligen. Jag var även ut i fredags med Mimmi men det var en ganska kaosig kväll som inte riktigt gick som planerat så vi åkte hem rätt tidigt. Annars så har jag hunnit med att se lite gamla filmer som Ferris Bueller's Day Off från 1986, ännu en härlig John Hughes film och alldeles nyss Roman Holiday från 1953 med Vackra Audrey Hepburn i huvudrollen. Netflix kan verkligen vara en filmskattkista ibland.
 
Så som sagt vintertid igen då, även fast det känns som det var förra veckan jag kunde ligga i bikini och sola på baksidan. Idag är det även exakt tre veckor till jag åker till Paris igen och exakt en vecka sen vi vann guld på RC-Mixed, tiden flyger.