Att lösa kaos

 
Jag är trött på stan nu, ja för jag har varit inne där idag igen dock köpte jag inget idag så det är ju turligt iallafall. Jag åkte in med min kära syster sen mötte jag upp Moa och Moa när Hanna vela åka hem.
Vi fikade en kortis (eller Moa skulle ät nåt snabbt på Donken så jag och andra Moa passade på att ta jag glass och hon kaffe) sen gick vi runt i alla affärerna.
 
Vi skildes åt runt fyra tror jag hon va och jag åkte hem och tog mig an att lösa morgondagen haha. Det har varit så mycket kaos runt nyår och jag har fått jobbat som ett as med att vara drivande... egentligen hade jag bara velat träffas och ha en lugn men rolig kväll med mina vänner, meen inte då!
 
Det har varit *inga svar*, många "jag vet inte" och några "kanske" som tillslut ledde till att det inte blev nåt, då tycker jag att man tackar nej redan från början om man inte KAN eller VILL så slipper folk bygga upp förhoppningar och sen bli sårade när det inte blir av. För ja, jag blir det och jag tar det rätt hårt.
 
Men nu har vi iallafall löst det och jag och Moa får följa med på en liten nyårsfest imorn, jag försöker nu gå in i det utan några förväntningar, kvällen får bli det man gör den till helt enkelt.
 
Nu tänker jag ta och avsluta denna årets näst sista dag med lite kvällsfika.