Ovant tidig morgon och clueless

Jag har seriöst varit på väg att somna enda sen jag kom hem från jobbet idag haha jag är verkligen inte van att kliva upp halv sju på morgonen...
 
Att jobba på morgonen så här på sommaren är lite intensivare än vanligt då en jobbar själv och från jag börjar har jag två timmar på mig att förbereda allt innan vi öppnar så det blir intensivt. Det ska diskas, koka kaffe, göras en massa mackor och sallader samt låsa upp uteserveringen, plocka fram bakverken ur kylen och springa fram åt tillbaka från kassan till alla i personalen i resten av huset som köper frukost innan vi öppnat. Men det gick bra allting, Marie kom sen vid elva och då är vi två resten av mitt pass.
 
Det var mycket mer folk idag än igår, det beror troligtvis på vädret, det var skönt att få sluta tre iallafall då hann jag ner på stan för att boka färgtid till håret och springa lite ärenden. Sen på hemvägen så passade jag på att gå in på Erikshjälpen och kom ut med en stickad tröja och ett linne 50 kr allt som allt ganska bra, secondhand är så värt.
 
Det var som sagt en trött Emelie som kom hem så jag kan inte precis säga att eftermiddagen var sådär jättehändelsefull haha men jag kollade nyss klart på Clueless och jag tror faktiskt inte att jag sett den förut men den är ju näst intill kultförklarad och den finns på Netflix så jag passade på. Den var bra haha väldigt lättsam och lite rolig sen alltså allt 90-tals mode ♥ Jag tänker seriöst ta stiltips från denna film! Det är väl nu en ska börja gå runt och säga "As if..." till saker också haha.
 
 
Imorn jobbar jag igen men inte förens elva så jag får lite härlig sovmorgon.