Sista julen för decenniet + blå paket jul nail art

Det är knappt så en hann landa ordentlig hemma så vips var det jul och jag var inte beredd alls. Julfeelingen har kommit och gått lite men eftersom jag haft en massa annat att tänka på i december så har den fått bli lite åsidosatt men det blir jul ändå oavsett om en är redo eller inte.
 
I måndags firade vi traditionsenligt lilla julafton med kusinerna. Julsmörgås och sen glass och choklad, inget julklappsspel i år dock men det var en mysig eftermiddag ändå. Julafton kom och vi började dagen med traditionsenligt julaftons-gym, jag har ju inte gymmat sen i slutet av augusti så det var ett tungt pass haha men härligt att få träna lite och så hann jag med att köra Petras stretch-sekt för om det ska bli nån splitt nån gång så är det ju bäst att hålla igång haha. Efter var det bara att åka hem och fixa och förbereda för jullunch. Det blev en vanlig jul med julmat, Kalle Anka och julfika det känns som jag ätit mer på julafton på en enda dag än jag gjort på en månad nere i Bjärnum haha men det gäller ju att passa på. När vi skjutsat hem gammelmoster mot kvällen så blev det sällskapsspel och vinterpromenad och sen filmmys med familjen framför charmiga franska filmen La Famille Bélier.
 
Vi firar inte juldagen nå speciellt utan det präglades för min del mest av trötthet, mensvärk och lite internetshopping. Men på kvällen så piggnade jag till lite och Axel och Sebastian kom hit och drack vin så trevligt vi har ju inte setts sen i somras så det var verkligen på tiden sen var vi ut en stund på kvällen också vilket var kul och jag förvånade ändå mig själv att springa på lite gamla bekanta ute.
 
Idag på annandagen passar jag på att bara ta det lugnt och komma ikapp med lite grejer på attgöra-listan. Det är ju sällan nuförtiden som man är helt ledig så det gäller ju att ta vara på lugnet. Hoppas alla som läser detta har haft en mysig jul, denna sista julen för 10-talet.