2018 året jag inte firar något alls tydligen?

"Det blir midsommar ändå" sa mamma när jag pratade med henne i onsdags och beklagade mig över att jag inte hade några som helst planer och så sant så blev det midsommar även fast jag inte firade typ alls. Det verkar ha blivit en knasig trend det här året att firanden inte funkar i min livsplanering, min födelsedag hann jag knappt med, valborg satt jag hemma och skrev hemtenta och idag på midsommar hann jag inte åka hem p.g.a. den kommande flytten och ingen hade tid att komma till mig så det blev inte så mycket av det hela. Men högtider är kanske inte min grej ändå, för mycket social press och krossade förväntningar. Julafton är mysigt iallafall men då är en ju med familjen och då blir det en annan sak.
 
Hur som helst till nåt helt annat så hade jag mycket bättre träning igår, bakåt gick fortfarande lite segt men trampetten och dubbelsträckthalven har verkligen börjat blivit jättefina så det är kul!
 
Tillbaka till idag så "firade" jag min midsommar med att gå upp kl 7 och tvätta sen stressa in till stan för att hinna köpa ett till fotskydd innan de stängde, tejpen börjar nämligen går mig på nerverna nästan bokstavligen och det är så mycket enklare med skydd som går att ta av nu när vi ska iväg på läger i en vecka. Så kom jag hem igen kollade klart på filmen Zodiac jag började på igår, pratade nån timme med Hanna på facetime, såg en skrämmande dokumentär om USA:s fängelsesystem och målade en midsommar nail art. Wow vilken midsommar alltså.....
 
Imorn är min sista hela dag i lägenheten innan jag flyttar ut på söndag vilket känns helt sjukt men, men så imorn är det storstäd som gäller... gosh mitt liv fortsätter att vara så exciting.