Lite mer till semi

Mitt hår luktar så gott från jag var hos frissan imorse att jag seriöst inte kan sluta sniffa på det nu när jag fått släppt ut det igen efter träningen haha lite roar småbarn eller nåt sånt.
 
Iallafall träningen gick okej, vi körde samma princip som i tisdags alltså lite träning till semi men bakåt och fria denna gång. Bakåt går väl sådär just nu teknik, teknik, teknik! jag får till det ibland men det tar sin tid och dubblarna blir därför satta lite på is just nu eftersom jag inte riktigt har lust att landa på huvudet igen. Men det blev en dubbel idag iallafall med en gaanska bra stäm.
Trampetten gick bättre det blev några fina dubbelpikhalver och dubbelsträckthalver både till MD och semi, det är mycket kvar att slipa på men jag är just nu mest glad att jag faktiskt klarar av att köra det.
 
 
Vi avslutade sen med fristående där jag råkade mosa min ena trampdyna lite efter en salto men annars gick det bra att köra.
 
Jag blev som vanligt kvar alldeles för länge på gympan sen haha men nu har jag hunnit duscha och äta så då väntar bara sängen.