Fem timmars lunch/fika

För ovanlighetens skull så hade jag min träningsfria dag igår istället för i tisdags för de kastade om träningarna för oss lite denna vecka eftersom det är tävling i helgen. Träningen i tisdags gick okej, jag var lite seg och mitt ena knäveck gjorde ont men jag lyckades ändå dra av mina tävlingsvarv i någorlunda bra stil. Allt känns fortfarande inte helt bra inför helgen men lite bättre iallafall.
 
Så tillbaka till igår istället, träningsfri dag och allt bestämde sig jag och Jossan för att luncha på stan. Det blev en långlunch minst sagt, så lång att vi hann med en fika på eftermiddagen också. Jag tror vi båda behövde prata en massa bara om verkligen allt från tunga till lättare ämnen och vips så hade det gått över fem timmar haha. Men som sagt jag tror det var välbehövligt.
 
 
Idag vaknade jag upp till ännu en gråmulen dag men som tur är så ösregnar det iallafall inte. Lite upp och ner i måendet idag men jag har ändå fått gjort det viktigaste som att öva monologerna till exempel. Ikväll väntar sista träningen innan tävlingen och förhoppningsvis så kommer saker falla på mer plats.