Jorden runt i Bjärnum och hur många gånger kan man filma en korre egentligen

Efter en vecka av halv disciplinerat distansstuderade stundade helgen igen. Fredagens skoldag gick åt till mer dans, sång, interpret över zoom men bara som åhörare denna gång och så var Anna över en sväng och vi övade monolog tillsammans. Det är så bra att vi kan öva tillsammans iallafall så kan man ta hjälp av varandra.
 
Sen började förberedelserna inför kvällen då det väntade en cykeltur runt jorden eller en liten barrunda i folks lägenheter. Det var ändå en ganska ambitiös tanke från början och jag är så glad att alla verkligen gick in för det helhjärtat. Vi hade 7st olika stopp som alla representerade varsitt land med tillhörande drink och aktivitet. Vi började på Irland hemma hos Johanna med Jedwards, illgrön drink och irländsk julafton ute på gräsmattan med halva Kroppe som publik haha. Sen tog vi oss vidare till Puerto Rico hos Jonas med pina colada och limbotävling. Nästa stop var USA hos Jasse och Natanael som jag också var med på och vi körde musikquiz. Hos Ellie och Karro var Tanzania med exotisk drink och koreografitävling till Shakiras Waka Waka. Brasilien var nästa stop hemma hos Elinor och Emelie sen tog vi oss till Kuba hemma hos korre där det bjöds på mojito och dansstop. Sen sist men inte minst hamnade vi hos Nalles och Swagland.
 
Det var en såå roligt kväll! Jag var med i Team USA som sagt och därför klädd i temafärger såklart. Jag drack alldeles för mycket men hade så roligt! slutet av kvällen är lite dimmig haha men jag kom hem ordentligt iallafall. Igår mådde skit hela dagen och låg mest i sängen och kollade på Love is Blind på Netflix hela dagen sen var Amelia hit en stund på kvällen och drack te vilket var trevligt.
 
Idag har jag försökt filma auditionkorren till SMU hela jäkla dagen... jag blir ju aldrig nöjd och det är så svårt på film att få det att se bra ut. Mina grannar måste ju ha tappat det av att höra samma låt om och om igen i typ 3 timmar som sagt stackars mina grannar... Tillslut fick jag ju ge mig och kvällen sen har gått åt till att tvätta och städa. Imorn går vi in på distansvecka två och jag har en känsla av att det kommer bli intensivt att hinna med allt och att hålla disciplinen uppe men det går bara att göra sitt bästa.