OITNB, smoothie, gympa, carbonara, pass och 18 mil (mån-idag)

 
 
 
 
Då har bloggen ännu en gång gapat tom i några dagar, jag behövde ta lite lov i från den också nu när jag ändå var ledig men jag har även hållit mig ganska upptagen de här fem dagarna som har gått sen senast.
 
Måndag:
Jag hade inga speciella planer för måndagen och när det ändå spöregnade hela dagen kändes det inte mer än rätt att bara sitta inne och kolla på serier. Jag kan dock ha gått lite till överdrift men jag såg 10 avsnitt i rad av Orange Is The New Black.... Men till mitt försvar så är den riktigt jäkla bra.
 
Tisdag:
I tisdags åkte jag in till stan på förmiddagen för att ta en smoothie på Naked Juice Bar med Fanny, jag har aldrig testa det förut men det var verkligen riktigt gott. Det var kul att träffa Fanny också, vi har inte setts sen fredagen efter studenten. Det var trevligt att sitta och prata och skratta åt massa saker haha.
 
Jag kände mig härligt somrig, trotts att vädret inte vela vara riktigt på min sida.
 
På kvällen åkte jag in på träning, vi körde bord på lite för låg höjd men det gick helt okej ändå och det var ganska skönt att få komma till gympan och röra på sig.
 
Onsdag:
På förmiddagen i onsdags blev sötsuget för stort så jag och Hanna tog bilen till Ica och köpte munkar och piggelin haha, totalt värt det!
 
 
Sen framåt eftermiddagen åkte jag in till stan för att ta en sen lunch och ha lite Cardiff-reunion med Linnéa. På måndag är det nämligen exakt ett år sedan vi satt oss på planet mot Storbritannien, och The British RedCross. Vi åt pasta Carbonara som en liten symbol för hur många gånger vi åt det när vi var där och satt och pratade om gamla Cardiff-minnen, studenten och allt annat som hänt i livet sen vi träffades senast. Det var verkligen jättekul och trevligt, det är synd att vi ses så pass sällan.
 
Igår:
Gårdagen var all about ärenden, jag var först med Mamma till ICA för att fixa nåt ICA-kort och sen vidare till Polisen för att fixa ett nytt pass, mitt gamla gick ju ut i oktober. Men alltså passbilden.... haha kan man se fulare ut på ett kort eller? jaja det är ju inte så många som ska behöva se det.
 
Jag var sen och fikade med Mamma på biblioteket innan vi åkte hemöver igen. Väl hemma fixade vi med att sätta på mitt nya madrassöverdrag och jag lyckades såklart klämma mig i sänggaveln... Det gick som tur var bra men gjorde jätteont.
 
På kvällen åkte jag på träning, vi körde tumbling och det gick väl okej. Jag fick till några okej och ett riktigt bra framåtvarv och många fina bakåtvarv. Sen stannade jag kvar efteråt för att köra mag-/ryggstyrka.
 
Idag:
Jag spenderade hela förmiddagen hos Mimmi idag, hon höll på att flyttstäda för fullt men jag tänkte jag skulle komma förbi och ses nu när hon ändå var här i Gävle.
 
Vi satt och pratade om allt som hänt sen senast och det var väldigt kul att kunna ses nu då det är lite svårt att veta när nästa gång blir när man bor sisådär 18 mil mellan varandra och båda jobbar hela sommaren. Det finns knappt ord för hur mycket jag kommer sakna att se denna människa varje dag! <3 som tur är så finns Snapchat och Vine men ändå.
 
Jag gick hem sen strax innan hon skulle åka mot Ljusdal igen och satte igång att baka kladdkaka. Sen har resten av dagen/kvällen flutit på, jag har passat på att umgås med min familj och lillasyster innan de åker till stugan imorn, läst lite och nu såklart suttit och bloggat ikapp mig själv.
 
Snart börjar mina jobbveckor men först har jag en helg att ladda upp mig på.