Ett välbehövligt höstlov

Det här höstlovet hade inte kunnat kommit mer lägligt, det kändes som hela jag vara bara helt dränerad som jag gått runt med lågt batteri i flera veckor som bara tickat snabbare och snabbare neråt och jag har bara kunnat fortsätta kämpa på. Det har varit en tuff början på hösten på många sätt då min ångest har skenat iväg så det är på ett sett en trygghet att få komma hem och bara få släppa allt för ett tag.
 
Resan hem var allt annat än smärtfri tyvärr då tåget från Stockholm blev 4 h försenat och jag inte kom fram förens tio i tolv i lördagskväll, det här är verkligen en anledning varför jag inte kan åka hem över helger för en 7h resa blir så lätt 12h om nåt går fel. I söndags lyckades jag matcha in att Jossan var i stan så vi passade på att ta en långfika eller två haha och catcha up om livet innan hon behövde åka hem till Stockholm igen. Sen på kvällen åkte jag hem till Putte och catchade up om livet där också. Vindruvor, Hey Baberiba och massa prat är verkligen en bra kombo för en söndagskväll. I måndags blev det halloweenbakning hos Louise hela dagen, spökmaränger och döskalle kakor. Det tog så lång tid att vi fick ta lunchpaus i mitten haha men fint blev det så nu hoppas vi att folk äter av dem på Halloweenfesten imorn.
 
Shoppingdag fick det bli i tisdags då mamma var ledig på eftermiddagen så vi kunde gå tillsammans. Både lite nödvändigheter inhandlades men även två nya kjolar och en stickad tröja blev det. Jag känner att jag behövde en liten update till garderoben. Mysigt att gå och shoppa med mamma också hon är verkligen bästa shoppingpartnern! Igår sen kom dagen jag längtat efter som jag inte vetat jag längtat efter men som var så välbehövligt, nämligen dagen till att göra absolut ingenting. Bara få sitta i soffan och sträck-kolla serier och ladda batterierna, jag såg klart både The Handmaids Tale säsong 3 och sista säsongen av Bates Motel som jag velat se klart så länge men inte haft tid. Jag minns inte ens senaste gången jag hade en sån här dag helt utan måsten bara 100% tillåtelse att slappna av. Det var så välbehövligt!
 
Idag har jag spenderat halva dagen på gympan och dansat, Putte var där och jobbade så då passade jag på att åka dit och öva koreografierna till showen det mesta satt tack och lov haha men det kändes bra att få köra igenom allt igen och nöta in det ordentligt. Sen blev det såklart lite volter också bara för kul. 
 
Imorn väntar lite secondhand shopping och sen halloweenfest kommer bli kul!