Lyrisk jazz och känslostormar + en konsert, en dubbel och en hel del mat

Hur går det med bloggen egentligen Emelie? hehe..he. Alltså wow jag har nog aldrig på mina snart 10 år jag haft den här bloggen varit såå dålig att skriva i den... Till och med när jag inte hade nånting alls att skriva om skrev jag och nu när jag har en massa att skriva om skriver jag ingenting, ironin i det liksom. Hur som helst vad har hänt sen sist?
 
Efter en otroligt rastlös vecka precis efter showperioden kom vi äntligen igång med vanliga lektioner igen veckan innan lovet och särskilt mycket dans blev det. På måndagen hade vi en gästlärare i dans både på baletten och jazzen. Hon var otroligt duktig och det var två väldigt givande och roliga lektioner. Jag älskade jazzen speciellt mycket då vi fick dansa lyriskt vilket är lite av en favorit-stil för min del. Koreografin var så fin och så rolig att dansa. I tisdags sen hade vi bara dans men med ordinarie lärare igen vilket såklart också är kul. Vi fick nya stångövningar på baletten och en ny koreografi på jazzen. Sen körde vi jazz på onsdagen också. Annars så har vi i både sång och drama börjat lite lätt på audition träningen som kommer vara största fokus nu under våren. Förra veckan var även en extrem jäkla känslobergochdalbana blandad pms, ångest, och nervositet gjorde mig till en aningen oresonlig människa, onsdagen var absolut jobbigast. Men det är en jobbig tid som kommer nu också med alla auditions. Torsdagen sen var vår sista skoldag innan lovet och då var vi några som inte åkte hem direkt som passade på att ta en alla hjärtans dag fika på konditoriet, väldigt mysigt.
 
På fredagen åkte jag inte hemåt direkt utan tog en omväg till Malmö först för att göra min första audition för året på teaterhögskolan. Nervös till döden... vilket gjorde att det inte gick vidare bra. Men nu är första och kanske den jobbigaste audition avklarad iallafall. Sen hade jag en lååång tågresa hem till Gävle på kvällen men som tur var så åkte jag och Felicia tillsammans från Hässleholm till Sthlm och satt verkligen och pratade om allt hela vägen så mysigt, tågsällskap är det bästa!
 
 
Lov-veckan här hemma i Gävle har sen nästan bara handlat om en sak nämligen att få in alla ansökningar.... vilket på riktigt har tagit hela veckan och jag är inte klar än..... kämpa! Det är sjukt hur mycket ångest som bara ligger att skriva ansökningarna... Jag har gjort lite andra saker också tack och lov. 
 
I söndags åkte jag aningen spontant ner till Stockholm för att gå på konsert själv. Jag kan på riktigt räkna på en hand alla gånger jag varit på konsert så det händer alltså inte så ofta haha men jag hade efter mycket om och men lyckats få biljetter till Dodie på Fryshuset. Dodie har kommit att bli en av mina favorit artister på senare tid, hennes musik och texter är underbara och jag är så glad att jag fick chans att se henne live. Jag är nog egentligen lite för bekväm av mig för konserter haha men jag är ändå glad att jag gick och när jag ändå var i Stockholm passade jag på att lägga alla mina pengar på dansbutiken hehe.
 
I måndags hängde jag med Pappa till gympan och fick feeling och körde min första dubbel sen i typ juli! Wow så kul det var och vilken adrenalin jag kunde inte sluta le resten av kvällen haha, det var även kul att få träffa lite gammalt gympafolk igen, det var ett bra tag sen nu. Sen i tisdags var jag en sväng till Bollnäs för att luncha med Emma på hennes bästa sushi-ställe, det blev både lunch och fika och var verkligen en supermysig dag! Vilken tur jag har att jag iallafall har en ur min folkisfamilj så nära hemma ändå!
 
Sen igår var jag ute på språng exakt hela dagen jag åkte hemifrån strax innan 9 och var inte hemma igen förens midnatt. Hela förmiddagen spenderade jag med bästa Jossan på stan, det blev både fika och lunch för wow vi hade mycket att prata om och det var så fantastiskt kul att ses igen! Sen på eftermiddagen var jag bjuden till Louise och hennes nya lägenhet, både jag, Axel och Putte var där och fikade. Putte var tvungen att åka iväg på läger på kvällen men jag och Axel var kvar och vi spelade Wii, åt pizza och bara hängde, en supermysig eftermiddag och kväll.
 
Helt plötsligt har en hel vecka gått och jag är nu inne på min sista dag hemma innan det bär av ner till folkis igen och alla auditions. Mycket att vara nervös över med också mycket att vara taggad på och se fram emot!