En måndag som inte lever upp till sitt rykte, hur underbart är inte det!

 
 
 
 
Jag hade min troligtvis sista redovisning för tvåan idag, naturkunskap och genteknink var det. Det var i seminarieform och gick faktist ganska bra även fast jag hade pluggat så lite, men det är bara att babbla på, spela att man är jättesäker och refferera till filmer och nyhetsmorgon så rullar det bara på.
Jag har inga problem att prata mycket haha.
 
Efter lunch och en liten försening p.g.a diskussion och gestikuleranden med ettorna (haha) hade vi engelska. Vi fick veta betyg och sen påbörja en helt onödig uppgift som slutade med att vi satt oss i solen i stället och åt jordgubbar.
 
På samhällskunskapen sen gjorde jag klart min parti-plansch så nu är jag helt klar med samhällskunskapen, vilket känns otroligt skönt! Det är nån lektion till jag måste gå på men annars är allt klart, hoho!
 
 
Jag åkte hem efter och åt, njöt av att inte behöva plugga och åkte iväg på träning. Träningen gick bra och vi hade ett bra pepp, det gick bra för verkligen alla så det är kul. Jag körde några fina tshockor och okej bakåtskruvar så jag är nöjd. Vi avslutade träningen med lite fika också, vilket var mycket trevligt haha.
 
Nu ska jag se till att inte försova mig 90min imorn som förra gången jag skulle upp 09:15 haha wish me luck!