Det är över

Auditon... hatkärlek till detta fenomen men hur som helst ingen jag kan undkomma om man ska vara i den här branschen. Visserligen såg audition lite annorlunda ut i år när det mesta ska göras över zoom. Jag kommer inte gå in på så mycket detaljer men jag hade min första audition till SMU lördagen innan sista veckan och den kändes okej, det är svårt över zoom alltså. På kvällen sen så hade vi vår sista 3H fest, jag drack inget mer än en änglakyss men det gjorde ingen för med dessa människor kan man dansa loss ändå. Sen spenderades söndagen med att öva och med häng nere vid sjön med större delen av klassen.
 
Måndagen kom och jag gick med extremångest hela dagen inför beskedet om jag gått vidare på BA fyfan vad hispig jag var hela dagen verkligen men jag cyklade tillslut ner till sjön och hängde med lite folk där och vet ni vad jag gick vidare av över 200 sökande var jag en av 63 som gick vidare och det är jag stolt över. Vi tog ett första dopp utomhus för i år för att fira och det var nog det gladaste jag varit på ett tag, ett skönt litet andetag i all ångest. Sista veckan rullade sen på i ett konstigt tempo, jag hade min sista sånglektion, sista danslektion där vi körde korren till All that Jazz och när jag inte övade så satt jag och skev utvärderingar, fixade välkomstlapp till skåpet och skrev i de böcker jag inte hunnit skrivit i. Vår ruta på väggen i Stefans sångrum blev även målat och signad, en speciell ruta för ett speciellt skolår, kristettan verkligen.
 
På torsdagen sen hade jag audition till BA över zoom, även det gick okej men jag var inte helt nöjd. De flesta hade sin sista dag då på torsdagen vilket var svårt att greppa för mig för jag hade ju audition och allt kändes bara knas. Hur som helst så fick jag ju komma tillbaka på fredagen också mest bara för att hänga lite den sista dagen i skolan och krama om alla som var kvar innan det var dags att åka till Göteborg. Vi hade en fantastisk fin fredagseftermiddag resan ner och väl framme i Göteborg några tråkiga besked till trots. Vi skrattade massor och åt god middag och njöt av kvällssolen. Dagarna som följde sen blev något av de tuffaste jag behövt ta mig igenom på väldigt länge och jag kan inte och orkar fortfarande inte skriva mer om det just nu
 
 
 
Jag flyttade hem från Bjärum i tisdags för exakt en vecka sen, jag skulle egentligen åkt på onsdagen men vi blev klara tidigare och tack och lov för det för jag mådde så dåligt psykiskt. Jag är inte okej och jag kommer nog inte vara det på ett tag.