Pappa 50 år, härliga kvällsdopp och 30°C varmt

Äntligen lite sommar igen! efter tre långa veckor då det nästan började kännas lika hopplöst kallt och blött som sommren 2017 så slog det äntligen om och det var väl på tiden. Veckan började med att pappa fyllde 50 år, det skulle man inte kunna tro om man nångång träffat min pappa men ålder är ju bara en siffra också. Så på kvällen var jag, mamma och pappa ut och åt på Erlandssons terass på rådhustorget och även fast det var aningen mulet var det skönt att sitta ute och blev en väldigt fin kväll.
 
Tisdagen var en trött dag på jobbet som följdes av en trött eftermiddag hemma. Jag hade egentligen velat på på utmhusbion på mamma mia men jag var lite väl sent ute och hade ingen att gå med så då fick det vara. Igår var det supervarmt ute och jättedött på jobbet, ingen hade nåt att göra så det slutade med att vi utmanade varandra i vem som kunde träffa papperskorgen med en colaflaska från längst avstånd haha. Det är ju tur att man kan ha kul på jobbet iallafall när det är dött så här på mitt i sommaren haha.
 
Efter jobbet blev det en sväng till gymmet med pappa sen tog jag cykeln in till Boulongern för att kvällsbada med Louise, Emil och Jonathan. Det var varmt i luften och varmt i vattnet eller iallafall inte jättekallt så det blev en toppenkväll som avslutades med glass sen också, det är såna här kvällar jag längtat efter hela sommaren. Trevligt sällskap, kvällssol och bad kan det bli bättre?
 
Idag är den 30°C varmt och jag sitter på jobbet men jag var faktiskt i väg på lunchen till vårvik och badade vilket var så värt även fast det bara blev en kort stund, det gäller ju att ta vara tiden man får och jag tänker nog åka dit efter jobbet också bara 2,5 h kvar.
 
(null)
(null)
(null)
(null)