Servera mat till Panetoz och spontant dansparty

Om jag har haft stressig på jobbet förut så var det ingenting mot hur det var idag. Det var invigning av bocken precis utanför fönsterna så vi hade laddat för mycket folk och det fick vi också. Kön till kassan ringlade sig ända ut till dörren. Jag fick springa som en tok med disk, kaffe och mat det var nästan så jag trodde jag skulle go crazy haha.
*Rolig anekdot* Jag har serverat mat till Panetoz (dansa, pausa gruppen) idag, det är inte varje dag det händer. Kände mig inte jätte starstruck precis, de är inte riktigt min musiksmak men jag känner mig ju lite cool iallafall... haha
 
Hann inte se så mycket av den riktiga bocken idag dock, tur att jag har han med mig jämt på väskan då haha
Jag stressade mig hemåt igen sen och hann vara med en stund på Mormors 93års kalas. (Tänk att ha levt i 93 år hörrni, det är inte illa pinkat inte.) Så det blev lite tårtfika innan träningen.
 
Vår tränare var borta idag också så vi började med fristående och körde sen tumbling med trupp 2 en stund. När vi kände oss nöjda med det gick vi på lite svårigheter innan det blev ett spontant dansparty med alternativ modern dans till On my way från Björnbröder och Let it go.
Jag måste säga att jag, Ellen och Rebecka är naturbegåvningar på sådan dans "what grace! what beauty!" Hur som helst var vi nog underhållande att titta på haha, jag har inte skrattat på mycket på länge alltså. Man borde spontandansa till Disney oftare!
 
Imorn jobbar jag mitt sista pass innan jag får några välförtjänta dagars ledighet.