Zoomlektioner, äntligen utsläppt, MCU och en gris på en nagel

Well detta har varit en upplevelse och en uppskattar verkligen sin förmåga att kunna andas normalt efter ett möte med miss Rona. Jag fick tack och lov ingen mer feber utan tillfrisknade sakta men säkert lite mer för varje dag under slutet på förra veckan och början på denna. Jag började bli lätt galen av att inte få gå ut och var riktigt nere där nån dag. Jag blir ju så lätt orolig också och med ett nytt virus i kroppen så är det ju lätt att tankarna far i väg. Jag höll ändå humöret uppe och jag började sakta kunna vara med på fler och fler lektioner under veckan andningen var det som ställde till det mest dock, kroppen kändes liksom stark men det räckte att jag körde några stång-övningar på baletten och jag var sen tvungen att sätta mig och vila för jag blev så matt, en ganska obehaglig känsla. Det gäller att ta det lugnt nu i början.
 
I onsdags fick jag äntligen komma ut ur lägenheten igen, jag kunde äntligen gå och handla, gå ut och slänga soporna, och återvinna all kartong som mitt piano kom i som har stått och tagit upp enormt med plats. Jag gick även en promenad in i Nacka reservatet vilket var så härligt om en bortser ifrån hur andfådd jag blev och hur många andningspauser jag behövde ta... plus att jag var helt slut när jag kom hem igen jag gick alltså ca 5 km vilket tydligen var i mesta laget för stackars lungorna. På kvällen sen på onsdagen pratade jag med Amelia och catchade up lite över facetime vilket var så trevligt, det var verkligen ett tag sen nu.
 
Resten av veckan rullade på, vi hade våra zoom lektioner. Vi hade t.ex. en hel teaterlektion som våra karaktärer vi skapat under veckan haha kul men svår upplevelse. I torsdags fick jag äntligen tid att tvätta också vilket verkligen var på tiden, det var kämpigt med upp och ner för alla trappor men jag somnade verkligen ovaggad när jag väl fick gå och lägga mig igen sen. I fredags kändes andningen mirakulöst bättre, som om nåt hade släppt lite så jag kunde faktiskt vara med och dansa på alla tre klasser och det var så härligt! Vi avslutade jazzklassen med att dansa till Motown musik i solglasögon på zoom haha.
 
Något annat jag börjat roa mig med i denna karantän är att kolla på alla MCU filmer i ordning, jag tänkte jag passar på när allt finns på Disney+ och det är ju så många av dem jag inte har sett än. Hittills har jag sett 10 filmer och mycket har varit ganska skit haha... tyvärr eller alltså jag har sett värre men jag blir liksom lätt uttråkad av obetydliga fightingscener. Nåt som också chockat mig lite är hur galet mycket sexism som finns i de lite äldre filmerna särskilt Iron Man såå mycket som är bisarrt och aldrig skulle kunna funka idag, tack och lov!
 
Med denna vecka över så går vi på sportlov aka självstudievecka, jag blev stressad av att bara läsa allt vi skulle hinna göra... men jag är lite mer förberedd denna gången. Till exempel så jag helgen nu gått mycket åt till att få undan annat som behövs göras, som att storstäda, måla naglarna och blogga bland annat. Men det har som sagt blivit en del marvel och såklart mello också. Jag vill bara slå ett slag för min nya nail art igen som jag gjorde idag! om jag skrattade under tiden jag målade den absolut haha jag är iallafall väldigt nöjd med grisen haha.