Jobb och träning omvartannat

Då var min första sommarjobbsvecka igång (och ja eftersom det är torsdag idag) också snart över och det är väl egentligen inget spännande som har hänt på jobbet. Jag svarar i telefon och försöker fördriva tiden mellan samtalen, det vanliga och sen så spederar jag större delen av eftermiddagen efter jobbet på gympan.
 
I måndags var sista redskaps-sommträningen för min del innan uppehållet men den gick inge vidare, jag vet inte varför men det var bara en sån dag när det helt enkelt inte vill sig. Sen i tisdags var jag inne och gymmade själv i ladan och igår var det styrkepasset bland alla barnen... vilket på riktigt känns förnedrande för mig att vara på... alltså det är bra med styrka och det är ofta ett givande pass men det är pinsamt hur gammal jag är jämfört med de andra där. Jag försöker att inte låta det påverka mig men det är klart det känns... Nån träning idag blev det som sagt inte då jag jobbar och nu väntar en månads lov från gympan så nu ska det byggas styrka och rörlighet istället.
 
Nu har jag ca en kvart kvar här på jobbet sen blir det nog en vilodag ikväll från allt som träning är, det kan behövas. Kanske att jag till och med kan få njuta av solen lite innan den går ner igen, en kan ju hoppas