Ett jäkla kraxande

Jag fortsätter och kraxa mig fram genom dagarna den här helgen, seriöst jag tror inte jag varit så här extremt hes sen typ 2009 eller nåt sånt. Det blir som tortyr att inte kunna prata, bara för att jag inte kan så har jag så mycket att säga hela tiden haha. Eller när jag kör hem från träningen och ABBA's Dancing Queen börjar spelas på radion och jag kan inte sjunga med, det är som en "try not to sing challenge" fast på riktigt.
 
För jag var inne på träningen idag ändå, det är ju bara heshet och inte halsont och då är det okej att träna. Sen kändes det dock att kroppen inte var helt 100 men det är sånt en får ta. Fokuset idag låg på fristående svårigheter vilket var kul då vi sällan kör det ordentligt. Det var allt från moccina (stavning?) till sitt och stå , shushunovas, gren360°hopp, frivolt-kullerbytta till  rondat sträcktsalto och försök på rondat pack-hel.
 
Allt gick faktiskt riktigt bra och särskilt rondat salton. Jag tänker bara på om nån hade sagt till mig för tre år sen att jag om tre år skulle stå och göra försök på rondat pack-hel på friståendevåder så hade jag bara skrattat åt dem, jag har komit en lång väg vilket är lite kul att se tillbaka på. Vi körde lite full fart tumbling också mot slutet och avslutade inne på gymmet.
 
Klockan är inte så mycket men jag ska strax sova för imorn börjar jag på mitt nya jobb, jag får hålla tummarna för att min röst är tillbaka imorn också men vi får se.