Klant, jobbförsök och gympahäng (mån-idag)

Efter att ha gjort nästan ingenting i måndags och inget mer än en snabb visit på stan igår var jag ganska taggad på att få åka och träna igår kväll. Det var fokus på ström och hårda landningar. Det gick bra, jag körde okej varv på både tumbling och trampett de såg särskillt bra ut när vi "förtränade" men ju mer vi körde desto tröttare blir man men jag kämpade på mitt bästa iallafall tills jag gjorde nåt som bara går in i kategorin klantigt.
 
Jag snubblade när jag skulle gå av landningsmattan och stukade foten......................................................... alltså det är inte ens okej............. Som tur var, var vi snabba på med lindan ashårt och skötte allt sånt på rätt sätt så min fotled blev relativt skonad ändå. Men det är så jäkla typiskt.... jag hoppas och jobbar iallafall för en snabb recovery.
 
Det här ställer ju inte bara till det för mig utan även för min chef som jag skulle hoppa in och jobba för idag. Jag känner mig så hemsk när det blir såhär men jag var iallafall inne och jobbade på förmiddagen idag. Det gick okej men jag var tvungen att gå redan vid 12 för min fot helt enkelt inte orkade mer än 4 timmar gå/stå. Jag försökte iallafall.
 
Jag haltad mig till intersport för att köpa tejp och kunde sen äntligen ta mig hem, äta, linda av, lägga mig i soffan med foten högt och slå på en film. Av en slump blev det lite nostalgi med spelfilmen av Scooby-Doo från 2002, jag har typ bara sett den dubbad förut haha så det kändes lite knasigt i orginalspråk men det var fortfarande lika bra.
 
Sen åkte jag in till gympan och spenderade hela kvällen där. Vi hade väl egentligen inte träning men fick åka dit och bara stretcha och umgås typ. Jag passade på att gå så mycket som möjligt på foten för att öka rörligheten men det blev även en del stretch och bara umgås med gruppen, det var en kul kväll.
 
Nu ska jag sova och hoppas på att min fot känns bättre imorn.