Första repveckan, check!

Första veckan på rep-perioden är över och intensivt är bara förnamnet, det blir nästan lite komiskt när en kollar tillbaka på början av terminen där de tog nästan två veckor att lära ut EN koreografi och nu har vi lärt oss fyra olika koreografier på en vecka! Men det är kul också jag gillar ju ändå när det är lite tempo på det hela. Det är mycket att lära in och mycket nytt hela tiden så hjärnan är verkligen mos i slutet av dagarna. Det är lite svårt att blogga om allt det här eftersom jag liksom inte vill avslöja för mycket men jag ska försöka.
 
Den här veckan har för min del innehållit mycket dans och kör. Vi har lärt oss dansen till det första solonumret som jag tror kommer bli väldigt effektfullt när allt är klart, sen har vi även lärt oss dansen till det sista numret och i torsdags hade vi kanske det mest intensiva danspasset nånsin när vi lärde oss dansen till medleyt som bl.a. min sololåt är med i. Vi har en gästkoreograf på det numret och det är väldigt annorlunda mot för vad vi har dansat innan så det var lite av en nervpärs iallafall för mig, street och funk är tro det eller ej inte riktigt min grej haha men jag får öva extra mycket.
 
Förutom dans så har det som sagt även varit mycket kör, det har varit mest fokus på slutnumret eftersom det är helklass och alltså wow det kommer bli mäktigt tror jag! sen har jag även lärt mig stämmor till 4 låtar till. Det har ändå gått helt okej, kör är ju inte riktigt min starka sida heller men det har verkligen blivit mycket bättre och jag har så mycket lättare för det nu än vad jag hade i början av terminen, övning ger färdighet helt enkelt.
 
Förutom ren konkret inlärning av numrena så är det också en hel del annat som också måste fixas typ scensmink, mäta galet långa tygstycken, öva kondition, ta head-shots, stretcha ofantligt mycket för att inte förvandlas till ett kylskåp och sen livet och dess problem på det också. Gråt, skratt, svett och huvudvärk men nu är vi igång på riktigt och det känns superkul! Jag ska försöka bli bättre på att blogga också, det blir liksom roligare då, det är ju ändå kul att få hänga med lite i processen här. Nu i helgen har vi ändå fått lite återhämtning och tid till att sova ut och fixa med sånt som inte hunnits med i veckan. Så i fredags kollade vi på fina Känn ingen sorg vilket var supermysigt även fast jag var skeptisk till en början haha. Idag är det tillbaka till övandet igen innan vi drar igång ännu en intensiv repvecka.