Min årslista 2015

Jag har alltid velat göra en sån här liten årslista men aldrig orkat haha Men nu (när jag skrev ihop det här kl 2 på natten) hittade jag motivationen och kände att jag behövde göra en liten återblick, så här är mitt 2015 lite sammanfattat
 
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?
Ja du en massa saker nya volter, ny hårfärg men det största var väl kanske att jag bestämde mig för att åka ensam till Paris i en hel månad och plugga Franska, där har vi verkligen nånting jag aldrig gjort förut sen så tävlade jag min första seniortävling på gympan också såklart, Svenska cupen vilket var en speciell upplevelse.
 
Vilka länder besökte du?
London och Paris blev destinationerna i år
 
 
Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016?
Jag saknar planering och struktur hur tråkigt det än låter men jag trivs med det och 2015 har varit så rörigt på många sätt då jag mest har ledig tid hemma.
 
Vilket datum från år 2015 kommer du alltid minnas?
365 dagar och jag ska välja ett av dem, jag kan knappt välja vilken färg jag ska ha på kjolen på morgonen haha Men är det några datum jag verkligen kommer minnas så är det min tid i Paris, just nu känns det som jag aldrig kommer sluta prata om Paris haha att åka dit är mitt bästa beslut nånsin så det är något jag kommer bära med mig hela livet är jag säker på. Sen såklart att få se Les Mis och träffa Carrie Hope Fletcher och våra härliga myskvällar med gympafolket.
 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, fika och lite mer fika och mat. Japp jag äter upp mina pengar haha
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015?
Jag har lyssnat väldigt mycket på Sia, Ed Sheeran och Troye Sivan i år så nån låt av dessa artister troligtvis men mer specifik är svårt att vara jag lyssnar på så mycket olika. Enligt spotify så har jag lyssnat flest gånger på Run Boy Run av Woodkid så den då kanske haha
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år?
2015 har varit extremt åt båda hållen skulle jag säga. Jag har både varit gladare än nånsin men också haft många tunga perioder där jag mått sämre än nånsin och varit ledsen och det tunga har en tendens att väga över tyvärr.
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Så enkelt som att jag önskar jag hade gjort mer saker, så många dagar gick åt till ingenting och jag vet att det är för att jag haft det tungt men det känns ändå tråkigt. Jag önskar även att jag hade läst mer, målat mer nail art, varit mer kreativ helt enkelt. 
 
 
Blev du kär i år?
Förutom i staden Paris, nej tyvärr inte
 
Den bästa tv-serien?
Gosh jag har sett många bra serier i år men ska jag nämna några så blir det nog Bates Motel, Downton Abbey, Game Of Thrones och iZombie
 
Bästa böckerna du läste i år?
Jag läste väldigt lite i år tyvärr men min favorit av de få jag läste måste nog vara Love, Rosie av Cecilia Ahern
 
Bästa filmen du såg i år?
Svårt val, det känns som jag mest sett äldre filmer. Men av årets filmer är det nog AMY, Into The Woods eller kanske La Famille Bélier
 
Den maträtt du åt oftast 2015?
Är knäckemacka med ägg och kaviar en maträtt? haha nä jag vet faktiskt inte men mycket pasta och ris har det blivit iallafall.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Jag jobbade på förmiddagen med glatt humör och blommor i håret sen tränade jag på kvällen. Jag fick ett linne av Rebecka och Ellen så vi alla matchade i fint ljusblått och jag bjöd alla i gruppen på gaffelkakor efteråt.
 
 
Högsta önskan just nu?
Att jag får må bra under 2016 och att jag hittar nånting att ägna framtiden åt. December nu har varit så jobbig på så många sätt och jag har verkligen haft en av mina lägsta perioder det här året. Att åka till Paris i november och kunna se mitt liv hemma med lite avstånd fick mig verkligen att inse saker och åter förstå mitt eget värde och jag vill inte tappa den insikten.
 
New year, new me not so much men mer av en mig som kommer kämpa för de positiva ljusglimtarna och våga testa mina vingar ännu mer för vem vet det kan bli fantastiskt.