Stockholm med bästa Mimmi

 
Idag var jag verkligen uppe med tuppen för jag och Mimmi skulle ta 07:37 tåget redan till huvudstaden för en heldag med shopping.
 
 
Vi kom dit precis när allt öppnade och kikade runt i affärerna och gjorde ett självklart besök på Monki som resulterade i några små fynd, en klänning för min del och ett par hängselshorts till Mimmi.
 
 
Vi tog en liten nöt-paus som vi så fint kallade det och satt oss i solen och åt naturgodis och nötter för att hämta lite krafter för att leta upp några vintage butiker. Med hjälp av gps på mobilen hittade vi rätt och gick bara fel sisådär en gång haha.
 
Old touch vart vårt första stopp men jag hittade inget speciellt sen gick vi till en liten, liten, liten vintageaffär som var så sjukt trång med alldeles för mycket kläder, det var helt sjukt hur den såg ut vilket också gjorde det näst intill omöjligt att hitta.
Det var två killar i vår ålder inne där samtidigt som oss och vi lyssnade på deras konversion och dem lyssnade på våran istället för att kanske, jag vet inte, prata med varandra, hur vi ungdomar fungerar nu för tiden alltså haha...
 
Beyond retro tog vi i samma veva och Fröken söt, en affär som verkar vara gjord för mig med alla sina söta klänningar, jag gjorde ett fynd i en jättefin blommig klänning.
 
Klockan började nu närma sig två och vi hade fortfarande inte ätit så vi gick på jakt efter mat vilket är lättare sagt en gjort särskilt när man blir distraherad av affärer hela tiden haha. Vi hamnade tillslut inne på kungshallen.
 
Trötta och mätta gick vi vidare till gallerian för att kika där men då började tröttheten och smärtan i fötterna ta ut sin rätt och vi var båda ganska slöa och griniga men då passar det verkligen bra med lite (mycket) frozen yougurt med massa frukt och choklad.
 
 
Vips så hade vi lite energi igen att gå i nån sista affär och sen ta oss till tågstationen och hela vägen hem. Det har varit en jätterolig dag som jag gärna gör om igen men nu är jag trött och måste verkligen sova.
 
(Bilderna är delvist lånade bilder från Mimmi)