Sista distansveckan! nästan iallafall

Tillbaka efter lovet igen och det var tufft med motivationen kan jag lugnt säga först att lyckas ta sig ur sitt lov-mode och sen bara peppa upp sig själv att det visst är kul med dans på video.. Men jag kan nog ändå säga att det roligaste jag hade var över att jag lyckades få på film när jag välter ut min vattenkokare full med vatten när jag försökte dansa balett haha... Tack och lov så fick vi lite goda nyheter på tisdagseftermiddagen, vi får äntligen komma tillbaka till skolan igen nästa vecka efter en månad på distans. Inte helt som vanligt dock utan i mindre grupper och med massa restriktioner men ändå jag tror jag kommer pussa på golvet i danssalen och skrika så väggarna vibrerar i sångrummen bara av ren glädje att äntligen få vara i lokalerna igen. 
 
Veckan rullade på, onsdagen bjöd på uppstart av dansprojekt och sen på kvällen en promenad som råkade bli över en mil lång! jag och Amelia behövde catcha up lite nämligen haha så så går det om det finns mycket att prata om. I torsdags hade jag min mest produktiva dag på väldigt länge vilket var så skönt! Jag klev upp i tid och hade en attgöra-lista som jag bockade av 10/12 punkter på som sagt så är det svårt med motivationen at the moment så det var verkligen skönt att få så mycket gjort av både viktiga och mindre viktiga saker. Sen på kvällen hade vi spelkväll hos Jasse och Natanael för Elins nya spel hade kommit. Jag blev svinarg men skrattade även så jag grät under kvällen så om ni undrar om jag är en stabil nog människa för sällskapsspel så är svaret nej haha..
 
I fredags började jag dagen med ett ordentligt fys-pass och förutom en avbrott för ett möte med min dansprojektgrupp så ägnade jag resten av dagen till self-care. Jag tog hand om håret ordentligt och inpackningar och masker och gud vet allt och tog fram min body scrub och fixade och målade naglarna och tånaglarna och bara hade lite hemmaspa typ vilket ändå kändes välbehövligt. På kvällen sen var jag på promenad med Jasse och Amelia och sen var vi hos Amelia och kollade på Bäst i test en väldigt mysig kväll.
 
Igår råkade jag sova alldeles för länge och klev absolut inte upp i tid och sen när jag väl klev upp så åt jag frukost, sminkade mig och gick och la mig igen... Det absolut sämsta valen man kan göra om man försöker få ut nånting av sin dag haha... Idag var aningen bättre jag klev upp i tid och har hunnit städa, dansa med Hanna, Amelia och Anna på fotbollsplanen och sen även tvätta och hinna förbereda lite skolarbete inför veckan så jag känner mig riktigt nöjd just nu att bli helt klar med sin attgöra-lista kan ju vara en av de skönaste känslorna ändå, särskilt när den innehåller saker som skjutits på ett bra tag.
 
Nu är jag rejält taggad att få komma tillbaka till skolan imorn, jag ska ta vara på varje minut!