Sista måndagen i maj

Jag vet inte vad det är men av nån anledning har jag vaknat av mig själv strax innan 8 på morgonen nu två dagar i rad och det spelar tydligen ingen roll är jag gick och la mig. Det är som för nåt år sen när jag i en hel vecka vaknade på pricken 07:47, knasigt bara.
 
Jag spenderade mestadels av förmiddagen framför pianot, jag håller på att försöka lära mig Comptine d'un autre ete - l'apres-midi från Amélie vilket jag troligtvis tar mig vatten över huvudet med haha. Det är verkligen inget lätt stycke särskilt när en egentligen inte "kan" spela piano, men det är kul att försöka ändå.
 
På eftermiddagen väntade jobb och även fast det var en del folk så kändes det som en ganska lugn dag ändå. Danne var in en stund på eftermiddagen också vilket var kul, han skulle väl egentligen in och plugga i bibblan men jag hade det rätt lugnt just då så vi kunde fika en stund och det är alltid trevligt med sällskap.
 
Jag hann stänga i tid även fast det var på håret med alla dessa kunder som kommer i sista stund men det gick bra ändå och jag kunde hoppa på cykeln hem igen för middag och GOT, lite av standard proceduren på måndagar.