Shoppa och redskapsförvirring

Helst när jag shoppar har jag gärna nån med mig, det blir liksom lite trevligare då. Men ska en åka in en tisdagsförmiddag och få saker gjorda så får en tyvärr åka in själv.
 
Dagens outfit, (åh saknar verkligen att få komponera ihop söta outfits varje dag, men ibland som idag blir det av iallafall)
 
 
Jag sprang runt på stan hela förmiddagen och kikade jag köpte bl.a. en present till min gammelmoster och lite nagellack, en puderborste och ett par nya skrubbvantar till mig själv. Det börjar dyka upp många fina vårklänningar nu men det blev ingen med hem idag, jag försöker spara pengarna istället så jag ska kunna åka till London nån gång här framöver. Jag åt sen lunch på Waney's innan det fick bära av hem igen.
 
Damma hela övervåningen stod på schemat när jag kom hem igen vilket gick rätt snabbt ändå så sen väntade bara middag innan det var dags att åka in till gympan.
 
Jag och typ alla andra har nog aldrig varit så förvirrade över vad vi egentligen planerades köra den hr träningen, tumbling bakåt? framåt? trampett? bord? haha Det blev tillslut både tumbling bakåt och trampett fria till grop. Våran gammla "kära" kuddgrop blir ju nämligen utbytt till en mer praktisk MD-grop nästa vecka så nu passar vi på att spin-to-win i de gamla kuddarna en sista gång haha. Så för min del blev det fina dubbelsaltos på tumbling och sen dubbelsträckt på trampetten där mitt armdrag faktiskt funkar nästan helt okej nu. Det var en roligt träning så jag är nöjd.